Krenuo je da kupi jedan auto, izašao je sa osam "bugatija"

17.04.2022

07:41

0

Lagana porodična kupovina

Krenuo je da kupi jedan auto, izašao je sa osam "bugatija"
profimedia-0345523146 - Copyright Profimedia

Svi smo poklekli u situacijama kad nas ponese atmosfera pa u prodavnici kupimo više nego što smo planirali. Dobro, ne baš u "Bugatijevoj" fabrici.

Mada, upravo ovakva situacija dogodila se jednom neimenovanovom klijentu kompanije "Bugatti".

Naime, gospodin je stigao u fabriku na primopredaju ne jednog, pa ni dva, već ukupno osam automobila. Ako mislite da šest dečjih Baby Bugatti IIS nisu automobili, varate se, cenom premašuju sve do sada viđeno u ovom segmentu. To su igračke kojima cena može da dosegne i 60.300 evra.

Profimedia
 

Osim šest automobilčića u živim bojama, kupac je pazario i jedan Chiron, i to verziju Super Sport 300+. Konačno, tu je Veyron Grand Sport Vitesse World Record Edition sa sertifikatom “La Maison Pur Sang.” Zanimljivo je da u "Bugatijevu" fabriku nije stigao sam, već je poveo svoje šestoro dece.

S obzirom na ovako dobru kupovinu, nije neobično što su se u "Bugatiju" odlučili na jedan nekonvencionalni poklon u obliku posete prostorijama kompanije uključujući dvorac i atelje u kojem se obnavljaju Type 41 Royale i Type 35. U sklopu programa dočekao ih je i Endi Valas, dugogodišnji test-vozač "Bugatija" i lični prijatelj novopečenog vlasnika osam "bugatija".

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam/index

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike