Dejvid Bekam se zbunio dok je držao emotivan govor na venčanju sina: Čak je i suzu pustio (FOTO)

11.04.2022

13:27

0

Autor: Marija Mitić

Zastala mu je knedla u grlu, a onda se i zagrcnuo

Dejvid Bekam se zbunio dok je držao emotivan govor na venčanju sina: Čak je i suzu pustio (FOTO)
profimedia-0681585748 - Copyright Profimedia

Sin Viktorije i Dejvida Bekama, Bruklin, juče je stao na ludi kamen i oženio svoju izabranicu, Nikol Pelc. U medijima su isplivale pojedinosti sa ovog posebnog svadbenog veselja, a sada stiže još noviteta.

Naime, kako pišu strani mediji, proslavljeni fudbaler Dejvid Bekam zaplakao je dok je držao emotivan govor na venčanju, a čak se i zagrcnuo dok se prisećao Bruklinovog rođenja.

Naime, kako su izjavili gosti za Sun, fudbaleru je zastala knedla u grlu pa je morao da zastane tokom obraćanja, ali se brzo pribrao i nastavio dalje. Celokupan govor su opisali kao vrlo sladak.

Dejvidovo obraćanje prisutnima je trajalo oko pet minuta, a ispričao je i kako je spavao na podu bolnice, držeći vrata zatvorena jer nikoga nije želio da pusti da uđe.

 

 

Snaju Nikol je potom nazvao neverovatnom i poručio: Toliko te volimo. Uzbuđeni smo što ćeš biti deo porodice.

Inače, Vikotirja i Dejvid nisu štedeli na svedbenom poklonu, pa su tako sinu i snaji poklonili oldtajmer "jaguara" od 500.000 dolara. Inače, bivši fudbaler je investitor restauratorske kompanije Lunaz, koja je elektrifikovala i rekonstruisala "jaguar" XK140 iz 1954. godine, nakon što je u junu 2021. preuzeo 10 odsto deonica kompanije.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike