24SEDAM KIKINDA "Oni su ponos naših osnovnih i srednjih škola"

14.07.2021

10:11

0

Autor: 24sedam

Đaci generacije dobili su mobilne telefone i memorijske kartice

24SEDAM KIKINDA "Oni su ponos naših osnovnih i srednjih škola"
CDA_2856-w1024 - Copyright Opština Kikinda

Nikola Lukač, gradonačelnik Kikinde i Milena Živkov, članica GV za obrazovanje i kulturu, ugostili su danas najbolje osnovce i srednjoškolce.

Da je uvek veliko zadovoljstvo sresti se sa mladim i uspešnim ljudima, u ovom slučaju đacima generacije osnovnih i srednjih škola, u pozdravnoj besedi, konstatovao je gradonačelnik Kikinde.

- Svojim znanjem, trudom, zalaganjem i upornošću oni su postigli izuzetne rezultate. Od srca im čestitam, a u ime grada Kikinde i svoje lično ime, želim puno zdravlja, sreće i uspeha tokom daljeg školovanja. Siguran sam da će se uvek rado setiti svojih nastavnika i profesora. Vi ste ponos vaših roditelja, škola, a naravno i Kikinde. Uvek ćemo nastojati da vam pružimo podršku - poručio je Lukač đacima generacije.

Lukač ih je pozvao da se nakon završetka školovanja vrate u Kikindu.

- Mi ćemo se, u međuvremenu, potruditi da napravimo još bolji ambijent za život i rad. Želim vam svu sreću - dodao je Lukač.

Grad Kikinda je đake generacije darivao mobilnim telefonima i memorijskim karticama. Među nagrađenim učenicima generacije bila je i Emilija Homa. Ona je nosilac laskavog priznanja u Ekonomsko-trgovinskoj školl.

- Zaista je lepo što je grad Kikinda prepoznao ono što smo uradili tokom školovanja. Bilo je prijatno naći se u društvu najboljih. Nisam mislila da ću se baš ja izdvojiti i na kraju postati đak generacije. Upisala sam Ekonomski fakultet u Subotici - rekla je Emilija Homa.

Nagrađeni su - Miloš Ivetić, Ilija Bešlin, Andrej Varga, Emilija Homa, Milica Mrvičić, Novak Despotović, Biljana Ostojić, Andrej Popović, Jasmina Jerković, Milan Gašić, Katarina Knežević, Neda Ibrajter, Teodora Majstorović, Svetlana Ćulafić, Jelena Pucar, Petra Bakić i Jelena Ćirić.

Odobreni projekat sufinansiran je iz budžeta opštine Kikinda. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike