Prizor iz Čačka rasplakao Srbe: Ovako se slavi 10 godina mature i rođendan razredne! (VIDEO)

13.06.2024

17:47

0

Video-snimak proslave koja je rasplakala mnoge korisnike društvenih mreža pojavio se i na X-u

Prizor iz Čačka rasplakao Srbe: Ovako se slavi 10 godina mature i rođendan razredne! (VIDEO)
Copyright Printscreen Instagram

Profesorka Ljiljana iz Čačka koja je 10 godina u penziji sa svojom poslednjom generacijom đaka proslavila je deset godina mature, gde su je iznenadili doneli joj rođendansku tortu i otpevali pesmu samo za nju!

Video-snimak proslave koja je rasplakala mnoge korisnike društvenih mreža pojavio se i na X-u.

- Ne plačem ja, vi plačete 10 godina mature i razredna nekog IV-1. Predivni su - navodi se u objavi ispod koje su se nizali komentri.

Vesela profesorka je bila oduševljena iznenađenjem, igrala je i plakala u isto vreme uz pesmu Tome Zdravkovića "Za Ljiljanu" koju su svi pevali i uživali u tom posebnom trenutku za sve.

 

 

- Bože, kako je ovo lepo i neverovatne su emocije koja ova žena doživljava u trenu od plača do nirvane... - piše u prvom komentaru, dok u drugom stoji:

- Sudeći po ovom snimku, ova gospođa je očito svoj radni vek odradila sa velikom ljubavlju, to dokazuju njeni bivši učenici ovim snimkom. Neko napisa da joj je ovo bila poslednja generacija pred penziju. Joj zaplakah, mi smo imali jednu divnu Miru, bila nam je kao majka.

Svi su bili saglasni sa tim da se na licu ove žene vidi ljubav i dobrota koju je imala za svoje đake koji nisu zaboravili njen rođendan.

- Dragi ljudi, žena sa snimka je moja Majka Ljiljana, profesor u penziji već 10 godina iz Čačka. A ovo su "njena deca" ( tako ih ona zove) i proslava 10 godina mature koja se poklopila sa njenim rođendanom - napisala je njena ćerka u jednom od komentara.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike