Lepa je gorgonzola, ali je najlepši moj domaći sir iz kace: Najpoznatiji dečko sa sela posetio Francusku, ipak Luki najlepše Semegnjevo

25.05.2024

14:01

0

Ovog vrednog mladog domaćina nakon putovanja, čekaju poslovi na imanju u Semegnjevu

Lepa je gorgonzola, ali je najlepši moj domaći sir iz kace: Najpoznatiji  dečko sa sela posetio Francusku, ipak Luki najlepše Semegnjevo
Luka Crepuljarević - Copyright RINA

Najpoznatiji dečko sa sela u Srbiji, Luka Crepuljarević iz zlatiborskog Semegnjeva, oduševio je čitav region, ali i sve naše ljude koji žive širom planete svojim stavovima, rumenim obrazima i širokim osmehom.

On je odlučio da se vrati na očevo imanje, nakon što mu je umrla baka koju je mnogo voleo i baš zbog nje i svog oca koji takođe nije među živima, odlučio je da nikako ne sme dopustiti da, kako je rekao, njihove livade pasu tuđe ovce.

RINA
 

Stekao je veliku popularnost, kod njega u goste došli su mnogi, ali ovog maja i on je, ali samo na kratko otišao iz svog lepog Semegnjeva.

Na poziv prijatelja posetio je Francusku, naravno oduševio se ali ipak ništa ne može da se meri, kako kaže, sa lepotom njegovog sela.

- Neizmerno sam zahvalan svojim prijateljima na pozivu, a potom i gostoprimstvu, osećao sam se baš kao kod svoje kuće. Drago mi je što sam imao priliku da vidim Monte Carlo, Kan, i ostale gradove na Azurnoj obali, ali sam ostao pri mišljenju da sunce najlepše izvire iznad Viogorić - rekao je za RINU Luka.

RINA
 

Domaćini su se potrudili da obiđe sve znamenitosti tog dela Evrope, ali i da proba tamošnje specijalitete.

- Oduševljen sam sa francuskim sirevima, gorgonzolom, ali meni je u srcu baš onaj moj stari sir iz kace. Jedno predivno iskustvo, jedno prijateljstvo za ceo život, i dokaz da pravi ljudi i domaćini itekako postoje. I naravno, svuda podji, u svoje Semegnjevo dodji, kaže Luka.

RINA
 

Ovog vrednog mladog domaćina nakon putovanja, čekaju poslovi na imanju u Semegnjevu, a Luka je već odavno poznat kao neko ko ne beži od teškog rada.

Napunio je štale, tako da je ispunio babin amanet i njihove livade zaista ne pasu tuđe ovce.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: RINA

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike