Kao što je Vučić najavio: Na ulicama Srbije primetan veći broj pripadnika bezbednosnih službi - "Ni ptica neće moći da proleti" (FOTO)

23.03.2024

19:16

0

Autor: 24sedam

Bićemo nemilosrdni prema svakome ko pokuša da ugrozi bezbednost bilo kog sugrađanina - poručio je predsednik

Kao što je Vučić najavio: Na ulicama Srbije primetan veći broj pripadnika bezbednosnih službi - "Ni ptica neće moći da proleti" (FOTO)
Copyright Promo

Kao što je sinoć i najavio predsednik Aleksandar Vučić, na ulicama naše zemlje danas je primetan veći broj pripadnika bezbednosnih službi, a na najprometnijim mestima primećeno je i prisustvo pripadnika Bezbednosno-informativne agencije.

Pripadnici bezbednosnih službi nalaze se u tržnim centrima i njihovoj okolini, a osim vidnog prisustva, BIA je preduzela sve neophodne bezbednosne mere.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sinoć je, nakon terorističkog napada u Moskvi, izjavio da na utakmici Crvena zvezda - Zenit "ni ptica neće moći da proleti", dodavši da građani mogu da budu mirni.

- Bićemo nemilosrdni prema svakome ko pokuša da ugrozi bezbednost bilo kog sugrađanina - poručio je Vučić.

Predsednik Srbije prisustvuje večerašnjoj prijateljskoj utakmici između fudbalera Crvene zvezde i ruskog Zenita. Vučić je na stadion stigao sa mlađim sinom Vukanom.

Utakmica se igra na stadionu "Rajko Mitić", uz velike mere obezbeđenja nakon terorističkog napada u Moskvi.

Podsetimo, u terorističkom napadu na tržni centar "Krokus siti" u Moskvi ubijene su 133 osobe, a više od 140 je povređeno.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike