Vučić izjavio saučešće ruskom narodu: Nadam se da se ovo nikada više neće ponoviti

22.03.2024

21:31

0

Autor: 24sedam

U Moskvi se večeras oko 18.30 sati po srednjeevropskom vremenu dogodio teroristički napad u koncertnoj dvorani "Krokus Siti Hola"

Vučić izjavio saučešće ruskom narodu: Nadam se da se ovo nikada više neće ponoviti
Aleksandar Vučić - Copyright Printscreen/TV Prva

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostovao je u emisiji "Prva tema" na televiziji "Prva", gde je govorio o najaktuelnijim temama.

Predsednik je na početku izjavio saučešće ruskom narodu.

- Želim da izjavim saučešće ruskom narodu u nadi da će teroristi biti uhapšeni i nadam se da se ovako nešto nikada neće ponoviti. Malo ko je hteo da sagleda činjenice, 7. marta je američka ambasada i još britanska ja mislim, pozvale svoje građane da ne idu u šoping molove i koncertne dvorane. To znači da su njihove bezbednosne agencije znale da će to da se dogodi - rekao je predsednik i dodao:

- Slike su stvarno jezive iz Moskve. Mi jesmo jedna od najbezbednijih zemalja na svetu. Značajno ćemo povećati kazne za one koje uhvatimo na bilo kom mestu sa hladnim oružjem. Mi smo danas u top 10 najbezbednijih gradova u svetu.

Podsetimo, u Moskvi se večeras oko 18.30 sati po srednjeevropskom vremenu dogodio teroristički napad u koncertnoj dvorani "Krokus Siti Hola".

Ruski mediji su preneli da su najmanje tri maskirane osobe ušle u zgradu i izvršile napad u kojem ima na desetine mrtvih i ranjenih. Izbio je i požar koji zahvatio čitav krov.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike