Još jedna Kulturna stanica u nizu: Milan Đurić - "Begeč je dobio jedno mesto okupljanja, mesto sabiranja i mesto zajedništva"

15.01.2024

19:57

0

"Mislim da smo ostvarili nešto što možda nismo ni verovali", rekao je gradonačelnik Novog Sada

Još jedna Kulturna stanica u nizu: Milan Đurić - "Begeč je dobio jedno mesto okupljanja, mesto sabiranja i mesto zajedništva"
Milan Đurić - Copyright Instagram_milandjuric_gradonacelnik

Gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić na otvaranju Kulturne stanice u Begeču, a evo šta je poručio sugrađanima.

- Vratio bih se unazad par meseci, 7. oktobar 2023. godine, Šargarepijada druga po redu. Prilikom otvaranja smo obećali građanima da će ovde biti Kulturna stanica i mislim da smo ostvarili nešto što možda nismo ni verovali - napisao je gradonačelnik Đurić i dodao:

- Mislim da je Begeč dobio Kulturnu stanicu na ponos. Begeč je dobio jedno mesto okupljanja, mesto sabiranja, mesto zajedništva. Grad Novi Sad, od kada je postao Evropska prestonica kulture, od 2016. pa do danas, ovo je 12. kulturna stanica. Drago mi je da raste, da dolaze ljudi u Begeč, da se doseljavaju, da se odlučuju da formiraju porodice, da zabavište "Pinokio" ima više dece. Želim da nastavite ovo da koristite kao pravi domaćini što vi nesumnjivo i jeste i očekujem da se ovde viđamo češće - napisao je Milan Đurić.

 

 

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike