"Zarobljeni 40 minuta"! Potpuni kolaps kod Zlatibora: Zbog udesa kilometarske kolone, mladić poginuo, maloletnica teško povređena

03.01.2024

17:58

0

Maloletna devojka starosti (17) je teško povređena tokom popodnevnih sati u mestu Pakovraće, a mladić poginuo na licu mesta

"Zarobljeni 40 minuta"! Potpuni kolaps kod Zlatibora: Zbog udesa kilometarske kolone, mladić poginuo, maloletnica teško povređena
Ilustracija - Copyright RINA

Težak udes i niz saobraćajnih dovelo je do toga da je danas popodne nastao potpuni saobraćajni kolaps kod Zlatibora.


U pravcu ka Čačku, kilometarske kolone stoje u mestu. 

"Čačak - Požega, u mestu Međuvršje - na snazi obustava saobraćaja zbog saobraćajne nezgode. Takođe na snazi obustava saobraćaja na naplati, na naplatnoj stanici Pakovraće", objavili su "Putevi Srbije" na X društvenoj mreži.

 

 

I korisnici društvenih mreža objavili su da su kilometarske kolone na putu ka Zlatiboru.

"Na 30 kilometara od Užice desi se ovo, izgleda udes, već 40 minuta zarobljeni sa decom u kolima, a oko 14 časova smo krenuli ka Zlatiboru", stoji u objavi.

Mladić poginuo, maloletnica dobila teške telesne povrede

Maloletna devojka starosti (17) koja je teško povređena tokom popodnevnih sati u mestu Pakovraće, prebačena je na odeljenje intezivne nege Opšte bolnice u Čačku.

- Ona je zadobila teške telesne povrede kičme i prebačena je u jedninicu intezivne nege. Njeno zdravstveno stanje se prati - potvrdjeno je za ageniju RINA u ovoj Zdravstvenoj ustanovi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Podsećamo, u udesu koji se dogodio u popodnevim satima, muškaraca (18) poginuo je na licu mesta kada je nakon što je udario u divlju svinju, sudario se sa autobusom koji mu je dolazio u susret.

Lančani sudar kod Zlakuse

Tokom popodnevnih sati na magistralnom putu Požega - Užice došlo je do teže saobraćajne nezgode, kada su se sudarila tri putnicka automobila u blizini sela Zlakusa.

- Bio je lančani sudar, stvaraju se kolone iz oba pravca, dok učesnici čekaju da policija izađe na uvidjaj - kaže jedan od očevidaca za agenciju RINA.

U ovom udesu, na svu sreću, nema teže povređenih lica a na vozilima je pričinjena veća materijalna šteta.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam/RINA

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike