Zlatibor "pun kao oko": Traži se krevet više - srpska planina i dalje među najposećenijim lokacijama u regionu!

30.12.2023

11:30

0

Zlatibor je planina koja pruža mnoštvo sadržaja i bez snega, svi lokaliteti su dostupni, tematski parkovi su prilagodili ponudu sezoni, a svi hoteli imaju velnes i spa sadržaje

Zlatibor "pun kao oko": Traži se krevet više - srpska planina i dalje među najposećenijim lokacijama u regionu!
Copyright RINA

Sunčano veme i slobodni dani su za predstojeće praznike dobitna kombinacija, a ako je suditi po rezervisanosti smeštajnih kapaciteta Zatibor će ponovo biti jedna od najposćenijih destinacija u Srbiji.

Na ovoj planini sve je spremno za veliki broj gostiju, a za sve koji se odluče ovde da provodu praznike pripremljen je bogat program.

- Sve je spremnno za novogodišnju euforiju. Kod nas je proslava počela već pre nekoliko dana, kada je na Kraljevom trgu, Leontina sa horom Čarolija održala koncert za decu gde je bila organizovana podela paketića za najmlađe. Tokom dana se očekuje da će najveći broj gostiju pristići na Zlatibor - rekla je Nevena Majstorović iz TO Zlatibor.

Ona dodaje da je popunjenost smeštajnih kapaciteta izuzetna i da ima još mesta samo u domaćoj radinosti.

- Pošto rezervacije stižu iz sata u sat očekujemo da će smeštajni kapaciteti do nedelje biti rasporadati, tako da će se na Zlatiboru i ove godine tražiti krevet više - rekla je Nevena Majstorović.

Zlatibor je planina koja pruža mnoštvo sadržaja i bez snega, svi lokaliteti su dostupni, tematski parkovi su prilagodili ponudu sezoni, a svi hoteli imaju velnes i spa sadržaje.

U novogodišnjoj noći goste će zabavljati Saša Matić i trubači, dok će za reprizu Nove godine na Kraljevom trgu nastupati Magla bend.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: RINA

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike