''Prešao sam samo desetak kilometara za dva sata": Otežan saobraćaj zbog snega u Zlatiborskom okrugu, kamioni poprečeni na putu (FOTO)

22.12.2023

23:10

0

Problema ima i na saobraćajnici od Kokinog Broda prema Zlatiboru, teški kamioni stoje poprečeni na putu i stvaraju zastoj

''Prešao sam samo desetak kilometara za dva sata": Otežan saobraćaj zbog snega u Zlatiborskom okrugu, kamioni poprečeni na putu (FOTO)
Kolaps na Zlatiboru - Copyright FOTO TANJUG/ JOVAN NIKOLIĆ

U toku večeri snežne padavine napravile su probleme na putevima u Zlatiborskom okrugu, odnosno na saobraćajnicama  od Branoševca prema Zlataru, kod Nove Varoši i dalje prema Aljinovićima. 

Problema ima i na saobraćajnici od Kokinog Broda prema Zlatiboru, teški kamioni stoje poprečeni na putu i stvaraju zastoj kod Tavnika i Borove glave.

''Prešao sam samo desetak kilometara od Borove glave prema Negbini za dva sata vremena, put je neprohodan, saobraćaj reguliše policija. Uslovi za vožnju su veoma teški, svuda po kolovozu ima snega i leda”, rekao Ermin Alomerović, vozač kamiona. 

FOTO TANJUG/ JOVAN NIKOLIĆ
 


Vremenske neprilike stvorile su teške uslove za vožnju, pa se vozači bore sa smanjenom vidljivošću i klizavim saobraćajnicama, a situacija je dodatno pogoršana povremenom blokadom kamiona na putu. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 


Vozačima se savetuje oprez prilikom vožnje.

 

 

FOTO TANJUG/ JOVAN NIKOLIĆ
 

Posle ponoći će novi hladni front ući u Srbiju sa severa! Povremena kiša, vetar i pojačan osećaj hladnoće.

Udari zapadnog i severozapadnog vetra, oko 3 sata iza ponoći, na području severa Bačke i Banata bi mogli dostići 100-110 km/h.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike