24SEDAM RUMA: Muzički spektakl za doček Nove godine: Koncert Miroslava Ilića, Ace Lukasa i Mitra Mirića

11.12.2023

19:18

0

Sjajan muzički program upotpuniće vatromet, ali i prateći sadrzaji o čemu će više biti reči u narednim danima

24SEDAM RUMA: Muzički spektakl za doček Nove godine: Koncert Miroslava Ilića, Ace Lukasa i Mitra Mirića
Copyright ruma.rs

U najlepšoj novogodišnjoj noći Rumljani, a verujemo i brojni građani okolnih opština, uzivaće na rumskom Gradskom trgu u koncertima legendarnih pevača, doajena narodne muzike, Miroslava Ilića, Mitra Mirića i Ace Lukasa.

Prema planiranom rasporedu prvi će na binu 31. decembra u 18 časova izaći Miroslav Ilić, u 20 časova na pozornicu stupa Aca Lukas, dok će od 22 časa za Rumljane pevati Mitar Mirić.

Sjajan muzički program upotpuniće vatromet, ali i prateći sadrzaji o čemu će više biti reči u narednim danima.

ruma.rs
 

Povodom velikog novogodišnjeg koncerta danas je u Gradskoj kući u Rumi odrzana konferencija za medije, na kojoj su govorili predsednica Opštine Ruma Aleksandra Ćirić Bošković i kultni pevači naše muzičke scene Miroslav Ilić i Mitar Mirić.

ruma.rs
 

- Svi zajedno radimo na tome da ova noć bude ispunjena ljubavlju, srećom i veseljem. Verujem da će doček Nove godine na Rumskom trgu biti poseban i da ćete uzivati u svakom trenutku provedenom sa svojim voljenima. Posebno zelim da istaknem zahvalnost našim dragim umetnicima što su odvojili vreme i prihvatili naš poziv da prirede Rumljanima odličnu zabavu. Pozivam sve da nam se pridruzite u ovoj magičnoj noći, da zajedno proslavimo prelazak u novo poglavlje i da stvorimo uspomene koje će nas pratiti kroz celu narednu godinu - kazala je predsednica Ćirić Bošković.

ruma.rs
 

Biće to zaista veče za pamćenje u Rumi, veče dobre narodne muzike, poručio je Miroslav Ilić.

ruma.rs
 

- Ja se radujem iskreno i to nije floskula, radujem se gde god da nastupam, davnih godina sam često nastupao u Rumi, publika me voli i sa nestrpljenjem očekujem novi koncert. Što se mene tiče spreman sam k`o zapeta puška i učiniću sve da to bude pravo novogodišnje veče za pamćenje. Naš repertoar obećava dobru zabavu. Rumljanima unapred zelim mnogo sreće i zdravlja u narednoj godini. Ko god se bude odlučio da provede veče sa nama dvojicom neće se pokajati - uz osmeh je konstantovao Miroslav Ilić, koga će u novogodišnjoj noći pratiti izvrsni orkestar Miše Mijatovića.

ruma.rs
 

Mitar Mirić vrlo dobro poznaje Rumu, tako da će za njega, kako je rekao, koncert u našem gradu biti ne poslovni angazman, već privatni uzitak.

- Meni je drago što ću pevati u Rumi, mogao bih reći mojoj Rumi, jer ovde sam davno ziveo i odavde počinjao da pravim karijeru. Moj put od Bijeljine je vodio upravo preko Rume i Sremske Mitrovice. U Rumi sam ziveo na Tivolu, pre 40 godina. Sada se sve promenilo, ali ja iz Rume nosim najlepše utiske. Repertoar se zna, spremni smo, mi praktično vezbamo 50 godina i provod će biti zagarantovan i što se nas tiče mozemo i sada da počnemo - rekao je Mirić.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove Opštine Ruma koja je dodelila sredstva.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike