Ruma ne prestaje sa iznenađenjima: Saznajemo ko je na Trgu za Srpsku novu godinu

04.12.2023

21:53

0

Sprema se spektakl

Ruma ne prestaje sa iznenađenjima: Saznajemo ko je na Trgu za Srpsku novu godinu
Copyright Foto: ATA Images

Dok mnogi gradovi ne znaju ko će pevati za doček Nove godine, neke opštine u Srbiji već su osigurale dobar provod za svoje stanovnike. 

Jedna od njih je opština Ruma koja će doček Nove godine tradicionalno organizovati na Trgu uz folk pevače, dok će za Srpsku novu godinu Rumljani imati priliku da uživaju uz kvalitetnu pop i rok muziku jer će ih zabavljati Đorđe David i Ivana Peters. 

ATAImages/ Antonio Ahel
 

S obzirom na to da je reč o jednim od najboljih pevača u regionu koji iza sebe imaju ozbiljne karijere nesumnjivo je da će publika uživati dok u glas budu pevali hitove grupa "Tap 011", "Negativ" i "Generacija 5", kao i brojne druge interpretacije.

ATAImages/Antonio Ahel
 

Podsetimo, za doček Nove 2024. godine, opština Ruma je spremila odličan program koji garantuje nezaboravnu noć. U novu godinu stanovnike ove opštine uvešće Aca Lukas, Miroslav Ilić i Mitar Mirić. 

To nije sve što će Opština Ruma pripremiti ove godine, jer pored najvećih hitova gorepomenutih pevača, za građene Rume opština je obezbedila i rakiju i kuvano vino, a, kako saznajemo, najverovatnije i pečenog vola na ražnju za sve okupljene!

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike