Provozao lamborgini od 550.000 evra po Srbiji, prozivke pljuštale - A kad se vrati, pravac u "Lidl" (VIDEO)

07.12.2023

10:43

0

Naravno, na mreži su se komenatri samo nizali, što pozitivni, što negativni

Provozao lamborgini od 550.000 evra po Srbiji, prozivke pljuštale - A kad se vrati, pravac u "Lidl" (VIDEO)
Lambordžini - Copyright Pixabay

Leti, kada dijaspora dođe u posetu svojim korenima, sa sobom dovezu i skupocene automobile. U ovom videu možete videti lamborgini, za kojeg kažu da košta 550.000 evra, mi tačnu cenu ovom automobilu ne znamo, piše Sandžaklive, "ali znamo da je lepo videti na našim cestama ovakva luksuzna vozila".

Naravno, na mreži su se komenatri samo nizali, što pozitivni, što negativni.

Ovo su neki od komentara: "Doš'o baja iz Dojčland da se pokaže. A kad se vrati pravac u Lidl", "Nikada 550.000... maksimalno 250.000", "Rent a car Berlin", "Uzmu slepci na rent-a-car i glume ludilo a tamo na socijali", "Preko vikenda malo slave kod kuće a u ponedjeljak u Berlinu ponovo na skelu"...

 

 

Pored ovih komentara bilo je i onih koji su podržavali Tutinca: "Svaka čast. Tutinci se bave većinom sa građevinskim firmama u Austriji i Nemačkoj, kakva droga, neki pišu gluposti", "Bože, koliko negativnih komentara, bolje reći toliko zavisti i pakosti svojstveno čoveku ovih podneblja. Umesto da ste radosni da je neko uspeo u životu, vi ga pljujete. Eto, ja mu želim još bolja kola, da bude još uspešniji".

 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike