Bahata vožnja na crnoj tački kod Užica! Šleper pretiče na duploj punoj, na samoj krivini, a posle nekoliko sekundi jeziv prizor (VIDEO)

28.11.2023

18:21

0

Autor: M. Vu.

Na putu iz Užica ka Čačku gotovo svakodnevno se dešavaju teške saobraćajne nesreće

Bahata vožnja na crnoj tački kod Užica! Šleper pretiče na duploj punoj, na samoj krivini, a posle nekoliko sekundi jeziv prizor (VIDEO)
Šleper pretiče vozilo na samoj krivini - Copyright printscreen/Instagram/192.rs

Saobraćajna nezgoda se gotovo dogodila danas u Užicu kada je šleper prešao na suprotnu traku na veoma prometnom putu. Na samoj krivini, vozilo se zateklo na duploj punoj liniji, a samo nekoliko trenutaka kasnije, drugo vozilo se približavalo i moglo je da dođe do ozbiljnog sudara sa teretnjakom.

Na videu koji je objavila Instagram stranica 192.rs može se videti snimak kako se vozač šlepera zaleće i pretiče vozilo ispred sebe preko dve pune linije. Sve se dešavalo skoro na samoj krivini, dok je drugo vozilo posle par sekundi naišlo iz suprotnog smera.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Da ne govorimo o tome, da se na putu iz Užica ka Čačku gotovo svakodnevno dešavaju teške saobraćajne nesreće.

"Ovo nije za oduzimanje dozvole, ovo je za streljanje", "Ovo je za zatvor", "Auuu, kako se gubi glava...sav se naježi", "Posle se narod pita što se na toj deonici puta najviše gine i što je tu crna tačka…", bili su samo neki od komentara na Instagramu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike