Pored tela pronađeni kaciga i motor: Momak iz Merošine poginuo u saobraćajnoj nesreći?

28.11.2023

17:41

0

Autor: Mi. S.

Da li je A. S. (25) sam pao ili se pre pada sudario sa nekim vozilom, trebalo bi da pokaže dalja policijska istraga

Pored tela pronađeni kaciga i motor: Momak iz Merošine poginuo u saobraćajnoj nesreći?
Ilustracija - Copyright Profimedia

Misteriozna smrt mladića A. S. (25), čije je beživotno telo pronađeno 26. novembra u popodnevnim satima pored puta nadomak sela Oblačina u opštini Merošina, uznemirila je sve koji su ga poznavali.

Smrt mladića nije sasvim razjašnjena, a sumnja se da je reč o saobraćajnoj nesreći, tačnije da je mladić pao sa motora. Detalji će biti poznati kada stignu nalazi obdukcije, koja je urađena po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Prokuplju.

Prema nezvaničnim informacijama, kraj mladićevog tela su pronađeni kaciga i motor. On je navodno zadobio udarac u glavu od pada sa motocikla, ali će se sve okolnosti znati tek posle obdukcije.

Da li je A. S. sam pao ili se pre pada sudario sa nekim vozilom, trebalo bi da pokaže dalja policijska istraga.

Leš mladića su, da podsetimo, kobnog dana uočili poljoprivrednici koji su išli na rad i odmah pozvali policiju. Oni koji su ga poznavali kažu da im je nejasna njegova smrt.

- Bio mnogo dobar momak. Znači, to se ne može opisati koliko je svakome hteo da pomogne. Bio je veoma vredno dete. Ovde u selu Rožina je nadničio kod jednog čoveka. Svaki dan se mogao videti kako vozi traktor, sadi kukuruz i drugo. Takve je poslove radio. I mi od Rožine do Oblačine ne pamtimo ama baš nijedan incident da je vezan za njega. Otac i majka mu žive u selu Oblačina, pa je i njih je pomagao. Radio je i kod nekog automehaničara na putu za Niš. Ma, mnogo vredan dečko. Selo sad svašta priča, pa je jedna od stvari da mu je bila smrskana glava, ali to samo nadležni mogu da kažu - ispričali su meštani za medije.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike