"Srbija voz“ nedeljom uvodi duple vozove na liniji Prijepolje-Beograd!

13.10.2023

12:04

0

Kako navodi "Srbija voz", karte za kupovinu dostupne su putem mobilne aplikacije ili veb-sajta Srbija Voza

"Srbija voz“ nedeljom uvodi duple vozove na liniji Prijepolje-Beograd!
Srbija voz - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Zbog velikog interesovanja putnika, kompanija "Srbija voz" od sledećeg vikenda će pojačati sastav voza na relaciji Prijepolje-Beograd, koji će ubuduće nedeljom, počev od 22. oktobra, saobraćati duplim vozovima koji će u sastavu imati dve spojene garniture.

Kako se navodi u saopštenju "Srbija voza", kompanija se odlučila na to s obzirom na to da se nedeljom na toj liniji uvek traži karta više.

Taj voz iz stanice "Prijepolje teretna" polazi u 11:50 časova, iz stanice "Užice" u 15:20 sati, a dolazak u stanicu "Beograd centar" po redu vožnje je u 19:04.

- Najvažniji prioritet kompanije je zadovoljstvo naših putnika, pa prateći njihove potrebe izlazimo u susret svim zahtevima koje smo u mogućnosti da ispunimo.

Sigurni smo da će i dupli voz koji će nedeljom prevoziti putnike iz Prijepolja za Beograd biti ispunjen do poslednjeg mesta - rekao je v.d. direktor "Srbija voza" Ivan Bulajić.

Kako navodi "Srbija voz", karte za kupovinu dostupne su putem mobilne aplikacije ili veb-sajta Srbija Voza, gde se mogu pravovremeno i pouzdano informisati i o redu vožnje, kao i na blagajnama i kartomatima.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike