Vozači, ovo su izmene u saobraćaju zbog radova na putevima!

10.08.2023

08:26

0

Na deonici Žitorađe - Surdulica najavljeni su radovi na urezivanju induktivnih petlji za automatski brojač saobraćaja od 7 do 16 časova uz naizmenično propuštanje vozila

Vozači, ovo su izmene u saobraćaju zbog radova na putevima!
Ilustracija - Copyright Pixabay

Prema informacijama JP "Putevi Srbije", na auto-putu E-763 na deonici Ub - Lajkovac u smeru ka Pakovraću izvode se radovi na izradi gabionskih zidova do 14. avgusta u periodu od sedam do 15 časova. U zoni radova za saobraćaj je zauzeta zaustavna saobraćajna traka.

Na deonici Žitorađe - Surdulica najavljeni su radovi na urezivanju induktivnih petlji za automatski brojač saobraćaja od 7 do 16 časova uz naizmenično propuštanje vozila.

Pixabay
 

Kako je navedeno u saopštenju, na deonici Ćuprija - Despotovac zbog radova na pojačanom održavanju kolovoza i nadputnjaka izmenjen je režim saobraćaja do 17. avgusta. Od Ćuprije do Virine saobraćaj se odvija normalno, od Virine do Beljajka na snazi je obustava saobraćaja, dok se od Beljajka do Despotovca naizmenično propuštaju vozila.

Na deonici Kać - Žabalj izvode se radovi na urezivanju induktivnih petlji za automatski brojač saobraćaja 11. avgusta od 7 do 16 časova uz naizmenično propuštanje vozila.

Takođe, na deonici Leskovac (Vlasotince) - Oraovica izvode se radovi na sanaciji kolovoza do 11. avgusta u periodu od 7 do 17 časova, navedeno je u saopštenju.

Bonus video:

 

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike