Vatra progutala auto i deo porodične kuće: Vlasnik ubeđen da je podmetnut, a sve je povezano sa "Kremanskim proročanstvom"!

18.07.2023

18:36

0

Na lice mesta su odmah izašli vatrogasci-spasioci koji su uspeli da lokaliziju vatru i bar malo smanje štetu

Vatra progutala auto i deo porodične kuće: Vlasnik ubeđen da je podmetnut, a sve je povezano sa "Kremanskim proročanstvom"!
Copyright Foto: RINA

Veliki požar izbio je na magistralnom putu Užice - Zlatibor, kada je goreo automobil, ali i deo porodične kuće. Na lice mesta su odmah izašli vatrogasci-spasioci koji su uspeli da lokaliziju vatru i bar malo smanje štetu. Vlasnik automobila, ali i kuće, Dragan Pjević, sumnja da je ovaj požar podmetnut. 

- Automobil "ford kuga" mi je potpuno izgoreo, ništa od njega nije ostalo. Oštećena je i nadstrešnica iznad auta, kao i objekat do nje, deo kuće i drvena garaža. Dolazili su vatrogasci i policija na lice mesta i njima sam direktno rekao da mislim kako je požar podmetnut - rekao je za RINU Dragan. 

Foto: RINA
 

Ono zbog čega sumnja da je ovaj požar podmetnut jeste činjenica da se to dešava već četvrti put.

Tri puta do sada požar je podmetnut i u njegovom turističkom kompleksu u selu Kremna.

- Za to delo jedan čovek je čak i osuđen. Mislim da je razlog ovoga moje pojavljivanje u medijima, kada sam istakao da postoji jedna grupa čiji članovi se lažno predstavljaju da su potomci proroka, kao i da je njihova kuća zapravo rodna kuća proroka - ističe Pjević, vlasnik TA "Kremnaturist", koja promoviše "Kremansko proročanstvo" u turističke svrhe.

On se uzda sa će nadležni organi hitno reagovati i rešiti ovaj slučaj i pronaći vinovnike koji su, kako tvrdi Pjević, podmetnuli požar.

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: RINA

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike