Vozači, oprez: Radovi menjaju režim saobraćaja na pojedinim deonicama!

10.05.2023

09:47

0

Zbog radova na izgradnji nove petlje Ruma zatvorene su sve ulivno-izlivne rampe na petlji

Vozači, oprez: Radovi menjaju režim saobraćaja na pojedinim deonicama!
Ilustracija - Copyright Pixabay

Na auto-putu E-763, Obrenovac - Ub, izvode se radovi na košenju trave, u razdelnom pojasu u oba smera, do 12. maja od sedam do 15 časova, saopštilo je jutros JP "Putevi Srbije". Za saobraćaj su zauzete preticajne saobraćajne trake.

Na auto-putu E-763, Ljig – Takovo, takođe se izvode radovi na košenju trave, u razdelnom pojasu u oba smera, do 12. maja, od sedam do 15 časova, pa su su za saobraćaj zauzete preticajne saobraćajne trake.

Na putu Adaševci - Morović u toku su radovi na rehabilitaciji kolovoza, do 10. avgusta. U zoni radova od osam do 18 časova saobraćaj se odvija uz naizmenično propuštanje vozila u dužini od 600 metara. Nakon 18 časova saobraćaj se odvija dvosmerno sa suženjem kolovoza, uz ograničenje brzine.

Na auto-putu E-70, zona petlje Ruma, zbog radova na izgradnji mosta broj 1, saobraćaj se odvija dvosmerno voznom i zaustavnom saobraćajnom trakom smera Beograd - Batrovci. 

Zbog radova na izgradnji nove petlje Ruma zatvorene su sve ulivno-izlivne rampe na petlji.

Alternativni putni pravac iz smera Beograd-Batrovci je petlja Pećinci, dok je iz smera Batrovci-Beograd petlja Sremska Mitrovica.

Vrema trajanja izmenjenog režima saobraćaja je do završetka izgradnje budućeg auto-puta Ruma-Šabac. Na putu Bojnik - Mijajlica do 30. maja, od sedam do 17 časova izvode se radovi na mašinskom iskopu odvodnih jarkova uz naizmenično propuštanje vozila.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike