Kampanja o bezbednosti u saobraćaju u Novom Sadu: Gradonačelnik Đurić poručio da će Grad pružiti podršku svim aktivnostima

10.04.2023

14:38

0

Milan Đurić je u društvu člana Gradskog veća za saobraćaj i puteve Aleksandra Bulajića razgovarao sa direktorom Agencije za bezbednost saobraćaja Brankom Stamatovićem.

Kampanja o bezbednosti u saobraćaju u Novom Sadu: Gradonačelnik Đurić poručio da će Grad pružiti podršku svim aktivnostima
Copyright Printscreen/Instagram/milandjuric_gradonacelnik

Danas je na Trgu slobode organizovana kampanja Agencije za bezbednost saobraćaja u okviru koje su vozačima, putem simulatora vožnje, predočeni rizici kojima se izlažu kada voze brzinom većom od propisane.

Tim povodom, gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić je u društvu člana Gradskog veća za saobraćaj i puteve Aleksandra Bulajića razgovarao sa direktorom Agencije za bezbednost saobraćaja Brankom Stamatovićem.

- Sagledali smo koje su mere realizovane u cilju unapređenja bezbednosti saobraćaja u proteklom periodu, i razmatrali buduće aktivnosti Agencije i Saveta za koordinaciju poslova bezbednosti saobraćaja na putevima na teritoriji Grada Novog Sada. Novi Sad će kao lokalna samouprava i dalje pružati punu podršku planiranju i realizaciji svih aktivnosti kojima se utiče na efikasno delovanje u sistemu bezbednosti saobraćaja - napisao je gradonačelnik Đurić na svom Instagram profilu.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike