Tinejdžeri grudvama zasuli automobile i autobuse, napravili haos ispred škole: Reagovala i policija

04.04.2023

19:48

0

Lupalo je po prozorima i krovu. Deca gađaju vozila grudvama i ispred drugih osnovnih i srednjih škola - ispričao je očevidac

Tinejdžeri grudvama zasuli automobile i autobuse, napravili haos ispred škole: Reagovala i policija
Copyright RINA

Manji incident dogodio se ispred Mašinske škole u Čačku kada je grupa tinejdžera grudvama gađala vozila koja se kreću frekfentnom saobraćajnicom u neposrednoj blizini škole. 

- Lupalo je po prozorima i krovu, malo sam ubrzao kako bih im što pre izašao iz vidokruga. Kasnije sam saznao da su gađali i gradske autobuse koji tuda prolaze, a da je zbog toga intervenisala i policija - kaže za RINU Čačanin koji se našao na licu mesta. 

On dodaje da je reč o dečacima ne starijim od 16/17 godina, a nije potvrđeno da li su u pitanju upravo učenici pomenute škole ispred koje se sve i izdešavalo. 

- Nije ova škola jedina ispred koje se desio ovaj manji incident. Deca gađaju vozila grudvama i ispred drugih osnovnih i srednjih škola, tako da svim vozačima savetujem oprez - dodaje sagovornik.

Nakon što je snežna mećava potrajala nekoliko sati, u gradskom području formiran je snežni pokrivač od pet do šest centimetara, dok je u višim predelima napadalo i do 20 centimetara aprilskog snega. 

RINA
 

Svi putevi na teritoriji grada Čačka su pročišćeni i saobraćaj se odvija bez većih problema.

Velika količina snega pala je širom Srbije, izazivajući probleme na putevima i otežavajući svakodnevni život građana.

Tanjug/Jovan Nikolić
 

Zlatibor, Kopaonik i Tara su zadavale glavobolje, kad je saobraćaj u pitanju, ali su radnici angažovani od ranih jutarnjih časova kako bi putnici mogli da se kreću što bezbednije. 

Mnoge lokalne samouprave su angažovale svoje radnike kako bi se osiguralo čišćenje snega na putevima i ulicama.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Rina

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike