"Niko ne pominje da otac živi sa drugom ženom": Nema mira u Kragujevcu pošto je majka napustila svoju bebu (1)

11.01.2023

16:43

0

Autor: M. Vu.

Bebu je u noći između ponedeljka i utorka našao i spasio slučajni prolaznik Miloš Sečivanović

"Niko ne pominje da otac živi sa drugom ženom": Nema mira u Kragujevcu pošto je majka napustila svoju bebu (1)
Ilustracija - Copyright Profimedia

Mlada majka iz Kragujevca koja je u ponedeljak ostavila ispred zgrade svoju ćerku (1) danas je saslušana. Dok se čeka odluka suda, mnogi su osudili majku zbog ovog "užasnog čina". Međutim, neki njeni sugrađani tvrde da to što je uradila budi veliki bes u ljudima, ali ipak niko ne pominje oca koji, kako navode, ima nov život.

- Majka sam, ali nikada ne bih ostavila svoje dete na ulici, posebno ne tako malo. Ipak, pitaću vas nešto? Gde je otac tog deteta, zbog čega njega niko ne pominje? Ne žele da kažu da ih je on ostavio obe i otišao da živi sa drugom ženom. - rekla je za 24sedam Kragujevčanka Mila Stevanović. 

Majka koja je u ponedeljak posle ponoći ostavila svoju jednogodišnju ćerkicu na trotoaru u Kragujevcu, saslušana je danas u Osnovnom javnom tužilaštvu u tom gradu.

Bebu je u noći između ponedeljka i utorka našao i spasio slučajni prolaznik Miloš Sečivanović. Ovaj Čačanin koji studira u Kragujevcu nije ni slutio da će tokom šetnje naići na napušteno dete u kolicima, staro samo godinu dana, koje je ostavila majka.

Foto: Printskrin/Fejsbuk
 

Sve se dogodilo sinoć oko 02.45 u Zmaj Jovinoj ulici, kad je na kolica sa detetom u društvu još dvoje ljudi naišao Miloš.

Na osnovu njenih objava majke i svedočenja komšija, zaključili smo da je otac nakon ostavljanja devojčice koju je kasnije na sred ulice slabu i nezaštićenu ostavila i majka, zasnovao novi život i da ni najmanje nije vodio računa o njoj.

- Nije joj prvi put da to radi. I pre je ostavljala siroto dete - rekao je jedan od komšija.

Prema rečima komšija majka deteta, ima redovno labilne nastupe i sklona je čestim promenama raspoloženja ali ostavljanje deteta o kome se ona navodno starala na sred ulice u hladnoj januarskoj noći zaprepastilo je čak i njih.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike