24СЕДАМ БАЧКА ТОПОЛА Финално вече меморијалног турнира "Радован Буквић Муса" у Његошеву

27.08.2022

08:01

0

Autor: 24sedam

Најбољи играч меморијалног турнира је Немања Пековић из екипе Квики маркет, док је награду за Фер плеј добио Јовица Тешић

24СЕДАМ БАЧКА ТОПОЛА Финално вече меморијалног турнира "Радован Буквић Муса" у Његошеву
Ilustracija - Copyright Tanjug/AP/Jon Super

Квики маркет је освајач другог по реду меморијалног турнира "Радован Буквић Муса" на спортском терену ФК Пролетер у Његошеву.

Након финала подељене су награде најбољим појединцима које је уручио председник ФК Пролетер господин Милимир Петковић, који се и обратио присутнима. Исто то је након њега учинила и Селена Матковић.

За најбољег стрелца је проглашен Марко Лалић из екипе АР Кумови Липар који се чак 17 пута уписао у листу стрелаца, и освојио са својом екипом треће место.

Opština Bačka Topola
 

Најбољи играч меморијалног турнира је Немања Пековић из екипе Квики маркет, док је награду за Фер плеј добио Јовица Тешић.

Испред организатора су похваљени и сви остали учесници у организацији турнира а затим је приређен и феноменалан ватромет у част Радована Буквића. Уследило је весеље на терену а домаћин је све присутне почастио угодном вечером и пићем.

Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове Општине Бачка Топола која је доделила средства.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike