24SEDAM ŠABAC Gradonačelnik prisustvovao koncertu "Vinaveru u čast"

26.11.2022

20:58

0

Autor: 24sedam

Gradonačelnik je istakao da su imali priliku da čuju neke od kompozicija kompozitora sa kojima je Vinaver sarađivao, u interpretaciji učenika i profesora ove škole

24SEDAM ŠABAC Gradonačelnik prisustvovao koncertu "Vinaveru u čast"
Aleksandar Pajić - Copyright Opština Šabac

Gradonačelnik Šapca dr Aleksandar Pajić prisustvovao je mini koncertu ,,Vinaveru u čast“ u Muzičkoj školi ,,Mihailo Vukdragović“, kojim je zatvorena dvodnevna manifestacija ,,Vinaverov svet 2022″.

Gradonačelnik je istakao da su imali priliku da čuju neke od kompozicija kompozitora sa kojima je Vinaver sarađivao, u interpretaciji učenika i profesora ove škole.

- Zaista sam ponosan na sve koji su dali svoj doprinos da manifestacija ,,Vinaverov svet 2022″ protekne onako kako smo i zamislili. Posebnu zahvalnost dugujemo Fondaciji ,,Stanislav Vinaver“ i ustanovama kulture koje su dale svoj maksimum da imamo sadržajan kulturni program. Uveren sam da smo na najbolji mogući način predstavili i približili stvaralaštvo Stanislava Vinavera našim sugrađanima. Ovim smo poslali i važnu poruku da uvek moramo delovati zajedno i jedni druge podržavati u nastojanjima da sačuvamo ono najbolje za generacije koje dolaze - rekao je gradonačelnik Pajić.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove Opštine Šabac koja je dodelila sredstva.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike