24SEDAM ŠABAC Prvog kupališnog dana na otvorenim bazenima preko 1.300 kupača

27.07.2022

08:02

0

Milan Savić, državni sekretar u Ministarstvu omladine i sporta pohvalio upravu grada Šapca, gradonačelnika

24SEDAM ŠABAC Prvog kupališnog dana na otvorenim bazenima preko 1.300 kupača
6e8dbcf0-7893-4a79-bd3e-d646d119452d - Copyright Opština Šabac

Gradonačelnik Šapca dr Aleksandar Pajić je sa državnim sekretarom u Ministarstvu omladine i sporta Milanom Savićem i pomoćnikom ministra Darkom Udovičićem obišao kompleks otvorenih bazena u Šapcu. 

Ovom prilikom, gradonačelnik Pajić je istakao da je srećan kada vidi bazene pune zadovoljnih sugrađana.

- Velika mi je čast što sam danas pokazao ovaj velelepni sportski kompleks predstavnicima Ministarstva omladine i sporta. Prvi dan kupališne sezone i odmah ogromno interesovanje naših sugrađana. Čak 1300 kupača danas je spas od vrućine pronašlo na našim bazenima. To pokazuje da smo uradili pravu stvar. Ponosan sam na vas, vaše strpljenje i ono što obećavam i u narednom periodu je da će gradska vlast nastaviti da radi u korist svih građana Šapca. Ovo je prelepa slika koju šaljemo iz Grada Šapca i pozivam sve sugrađane, ali i sve goste koji dolaze u Šabac da posete šabačke otvorene bazene i da uživaju u obvom prelepom kompleksu - rekao je gradonačelnik Pajić.

Milan Savić, državni sekretar u Ministarstvu omladine i sporta pohvalio upravu grada Šapca, gradonačelnika i ceo njegov tim na ovako izvrsnom projektu koji je koštao preko 3,3 miliona evra izdvojenih iz budžeta Grada Šapca.

- To nam daje do znanja da je Grad Šabac jedan od gradova koji najviše ulaže u sportsku i omladinsku infrastrukturu. Način na koji se Grad Šabac bavi mladima i sportom koristićemo kao primer dobre prakse. Velika pohvala za grad, pre svega za sredstva izdvojena iz sopstvenog budžeta, ali i za istrajnost da nešto ovako bude završeno u rekordnom roku na dobrobit svih sugrađana - rekao je Milan Savić.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove Opštine Šabac koja je dodelila sredstva.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike