Priznanja za policajce Novog Sada: Gradonačelnik Milan Đurić uručio nagrade za izuzetne rezultate u poslu

14.11.2022

11:55

0

Ðurić je ukazao da su policajci Klisura, Malbaša i Todorović najzaslužniji za rasvetljavanje krivičnih dela izvršenih na trasi brze pruge Beograd-Novi Sad

Priznanja za policajce Novog Sada: Gradonačelnik Milan Đurić uručio nagrade za izuzetne rezultate u poslu
Uručivanje nagrada - Copyright TANJUG/ KABINET GRADONACELNIKA NOVOG SADA / bg

Policajci Novog Sada, ispostave u Petrovaradinu, dobili su danas novčane nagrade za ostvarene izuzetne rezultate u obavljanju policijskih poslova od značaja za bezbednost ljudi i imovine građana i pravnih lica sa teritorije Grada Novog Sada u toku ove godine.

Nagrađenim policajcima Miroslavu Todoroviću, Milanu Malbaši i Urošu Klisuri, novčane nagrade od 40.000 dinara uručio je gradonačelnik Novog Sada Milan Ðurić, koji im je čestitao na postignutom uspehu i istakao da će Grad Novi Sad uvek pružati podršku Policijskoj upravi.

TANJUG/ KABINET GRADONACELNIKA NOVOG SADA / bg
 

Ðurić je ukazao da su policajci Klisura, Malbaša i Todorović najzaslužniji za rasvetljavanje krivičnih dela izvršenih na trasi brze pruge Beograd-Novi Sad, kojima je bilo ugroženo odvijanje saobraćaja i naneta višemilionska šteta firmama koje su bile zadužene za obnovu i održavanje te deonice brze pruge.

TANJUG/ KABINET GRADONACELNIKA NOVOG SADA / bg
 

 

Gradonačelnik je naveo da u gotovo polumilionskom gradu uvek ima nekih neželjenih događaja, ali da je važno da policija radi odgovorno, kvalitetno i da su poslednjih 10 godina učinjeni ogromni pomaci kada je u pitanju stanje bezbednosti u gradu.

TANJUG/ KABINET GRADONACELNIKA NOVOG SADA / bg
 

- Bitno je da verujemo našoj Policiji, da poštujemo ljude koji nose te časne uniforme, da im mi, kao Grad, obezbedimo najbolje moguće uslove za rad - kazao je Ðurić.

Istakao je da Grad Novi Sad nastavlja praksu da nagrađuje pripadnike Policije, a da su oni svakako to zaslužili prilikom obavljanja svojih zadataka, pokazavši visok stepen profesionalizma i požrtvovanosti.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike