Nastavlja se rekonstrukcija novosadskih saobraćajnica: Pročitajte koje će ulice biti zatvorene u narednom periodu

10.11.2022

10:05

0

Danas počinju radovi u Gagarinovoj ulici, koji će se izvoditi po etapama

Nastavlja se rekonstrukcija novosadskih saobraćajnica: Pročitajte koje će ulice biti zatvorene u narednom periodu
Radovi - Copyright novisad.rs

Intenzivnim tempom i maksimalnim angažovanjem izvođača, trenutno se u Novom Sadu realizuju radovi na sanaciji nekoliko prioritetnih saobraćajnica bulevarskog tipa i ulica u kojima je kolovoz u izrazito lošem stanju.

Danas počinju radovi u Gagarinovoj ulici, koji će se izvoditi po etapama, kako ne bi došlo do obustave saobraćaja na kompletnoj deonici od Bulevara kralja Petra I do Bulevara Jaše Tomića. U prvoj fazi radova za saobraćaj će biti zatvoren deo ulice od Bulevara Jaše Tomića do Ulice Omladinskog pokreta, a uspostavljanje saobraćaja na ovoj deonici planirano je za petak u popodnevnim časovima.

Napominjemo da se, prilikom izrade projekta tehničkog regulisanja saobraćaja, naročito vodilo računa o tome da se, u periodu izvođenja radova, stanarima u Gagarinovoj ulici u najvećoj mogućoj meri omogući pristup objektima i parkinzima na predmetnom lokalitetu.

novisad.rs
 

Takođe, danas počinju i pripremni radovi na Putu dr Goldmana u Sremskoj Kamenici (od kružnog toka do Ulice Dinka Šimunovića). Radovi će se najpre izvoditi od Ulice Dinka Šimunovića do semafora (iznad tunela) i ova deonica će u potpunosti biti zatvorena za saobraćaj.

Podsećamo da su u toku radovi na izgradnji saobraćajnih površina sa pratećom infrastrukturom u Ulici Kraljevića Marka, zbog čega je obustavljen saobraćaj na deonici od Bulevara Jaše Tomića do Ulice Berislava Berića.

Usled izvođenja radova na izgradnji brze pruge, na snazi je potpuna obustava u Partizanskoj ulici, na deonici od Rumenačke do Industrijske.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Grad Novi Sad

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike