Direktor leskovačke bolnice iz medija saznao da su svi neurolozi na odmoru

24.06.2022

16:10

0

Autor: 24sedam

Direktor Opšte bolnice Nebojša Dimitrijević izjavio je da je iz medija saznao da pacijenti leskovačkog Doma zdravlja nisu uspeli da se pregledaju kod neurologa

Direktor leskovačke bolnice iz medija saznao da su svi neurolozi na odmoru
ASP_0048-39cad72523 - Copyright Foto: Printskrin/bolnicaleskovac.org

Direktor Opšte bolnice u Leskovcu, Nebojša Dimitrijević, izjavio je da je iz medija saznao da pacijenti leskovačkog Doma zdravlja nisu uspeli da se pregledaju kod neurologa, jer su svi lekari istovremeno otišli na godišnji odmor.

Zato je, kaže, naložio načelniku Neurologije Zoranu Tomiću da sam dežura i u Domu zdravlja. Specijalističke preglede u Domu zdravlja obavljaju, inače, lekari zaposleni u bolnici.

- Ja nisam bio obavešten o tome i saznao sam zahvaljujući novinarima. Istina je da lekari nisu iskoristili cele godišnje odmore, pa su neki morali to po zakonu da učine do kraja juna i zbog toga se javio problem - kazao je Dimitrijević za JuGmediu.

Odmah jutros je reagovao i pozvao načelnika neurologije Zoran Tomić i rekao mu kad neko dođe u ambulantu.

Pixabay
 

- Problem je ispao što su svi otišli na godišnje odmore u isto vreme ali po zakonu imaju pravo da ih iskoriste tako da ih sada načelnik menja koji je dobio kritiku što me nije obavestio - dodaje.

Dimitrijević ističe da mu Tomić lično obećao da će se on založiti da se to više ne ponovi, a od sada će imati i rezervnu varijantu a to je ako nema ko, radiće on.

- Neko mora, jer ovo ne sme da se ponavlja - zaključuje direktor Opšte bolnice Leskovac.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike