Vučević obišao Veternik: Građani ne kriju zadovoljstvo - u ovu mesnu zajednicu od 2012. do 2021. uloženo 1.9 milijardi dinara

30.03.2022

12:38

0

Osmesi i zadovoljna lica građana MZ Veternik koji su me danas dočekali su najbolja potvrda našeg rada - rekao je Vučević

Vučević obišao Veternik: Građani ne kriju zadovoljstvo - u ovu mesnu zajednicu od 2012. do 2021. uloženo 1.9 milijardi dinara
Miloš Vučević - Copyright Printscreen/Instagram/milosvucevic_gradonacelnik

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević obišao je danas Veternik u kojem se uveliko radi i obnavlja. Uloženo je u ovu mesnu zajednicu 1.9 milijardi dinara.

- Osmesi i zadovoljna lica građana MZ Veternik koji su me danas dočekali su najbolja potvrda našeg rada i dokaz su da samo dela govore - istakao je gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević na svom Instagram profilu.

Kako je dodao, ovo naselje se iz dana u dan menja.

- Veterničani imaju mnogo razloga za zadovoljstvo, jer u periodu od 2012. do 2021. godine na teritoriji MZ Veternik ukupno je uloženo 1,9 milijardi dinara od kojih je 1,4 milijardi dinara kroz investicije i još 534,4 miliona dinara kroz održavanje - objasnio je Vučević.

Prema njegovim rečima, tu se nije stalo - radovi uveliko traju, a za 2022. godinu opredeljena su sredstva u iznosu od 519,9 miliona dinara u domenu investicija i održavanja.

- Nema tapkanja u mestu ni praznih obećanja, Srbija je naša kuća, a mi sređujemo svaki njen pedalj. Živeli! - napisao je Miloš Vučević.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike