Mesto gde će uskoro hrliti iz cele Srbije: Najduža trim staza na Fruškoj gori je otvorena! (FOTO)

26.03.2022

11:40

0

Gradonačelnik Novog Sada se zahvalio Srpskom atletskom savezu, Nacionalnom parku Fruška gora i komšijama iz opštine Irig

Mesto gde će uskoro hrliti iz cele Srbije: Najduža trim staza na Fruškoj gori je otvorena! (FOTO)
Miloš Vučević, trim staza, Fruška Gora - 7 - Copyright Printscreen/Instagram/milosvucevic_gradonacelnik

Najduža trim staza u Srbiji od danas je dostupna svim građanima, kako sportistima tako i rekreativcima, a nalazi se na Fruškoj gori.

Miloš Vučević, novosadski gradonačelnik, danas je otvorio stazu koja će, kako kaže, biti miljenica svima iz okoline grada, ali i šire.

- Svojom dužinom od 5,5 kilometara, od prirodnih materijala, ova trim staza će, verujem, biti miljenica svima iz okoline našeg grada ali i šire, jer prolazi kroz prelepu prirodu naše Gore.

Predsednik Srpskog atletskog saveza (SAS) Veselin Jevrosimović zahvalio se Vučeviću.

- Ispred SAS želim sve da vas pozdravim i da vam se zahvalim što ste došli na otvaranje najduže Trim staze u Srbiji. Projekat je krenuo pre godinu i po dana, a ideja je nastala tako što smo imali dosta zahteva da napravimo jednu dobru trim stazu za trkače. Dosta smo razmišljali i shvatili da je Fruška gora idealna lokacija. Obratio sam se gradonačelnuku Novog Sada Milošu Vučeviću sa idejom i on je rekao da je to sjajno za sve naše građane - navodi on.

Gradonačelnik Novog Sada se zahvalio Srpskom atletskom savezu, Nacionalnom parku Fruška gora i komšijama iz opštine Irig što su zajedničkim snagama sa Gradom realizovali ovako fenomenalnu ideju.

- Dođite da se prošetate, nadišete vazduha, dođite da trčite, da odmorite oči i dušu u našoj divnoj prirodi, siguran sam da ćete uživati - zaključio je Vučević.

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike