Naša Srbija je bogata i rodna, ne morate "ići preko" da "napunite" čula: Vučević posetio vinariju u Šidu - prave najlepša pića na svetu

23.03.2022

13:24

0

Kad se na to bogatstvo i rod doda vredan čovek, onda se stvara istorija na ponos svih nas - poručio je Vučević

Naša Srbija je bogata i rodna, ne morate "ići preko" da "napunite" čula: Vučević posetio vinariju u Šidu - prave najlepša pića na svetu
Miloš Vučević - Copyright Printscreen/Instagram/milosvucevic_gradonacelnik

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević posetio je danas vinariju "Vinčić" u Šidu odakle je poručio da najlepša pića na svetu nastaju u Srbiji.

- Miriše proleće, a sa njim su zamirisala i domaća vina iz Šida, i to baš ona koja sam danas probao u vinariji "Vinčić" - naveo je Miloš Vučević kraj fotografije iz vinarije.

Kako je naveo, mora da prizna da je krajolik u kom nastaju ova vina prelep - na 220 metara visine obronaka naše Fruške gore.

- Ovde su me dočekali sjajni domaćini, s kojim sam nazdravio harmoničnim ukusom najlepšeg pića na svetu i koji su me oduševili izuzetnom ponudom - opisao je Vučević i poručio: 

- Ne morate "ići preko" da "napunite" čula i uživate u ukusima. Naša Srbija je bogata i rodna, a kad se na to doda i vredan čovek - onda se stvara istorija na ponos svih nas!

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike