Kuća sa 24.000 lampica: Dobrodošli u novogodišnji "srpski Las Vegas" (FOTO)

31.12.2021

15:20

0

Čak ni visoki računi za struju koji će stići, nisu ništa u poređenju sa dečijom srećom i osmesima na njihovim licima

Kuća sa 24.000 lampica: Dobrodošli u novogodišnji "srpski Las Vegas" (FOTO)
pjimage - Copyright RINA

Prema nekim starim verovanjima koliko okitite kuću i jelku za novogodišnje praznike, toliko će vam i naredna godina biti dobra i berićetna. Ako je po tome, jedno domaćinstvo u Gornjem Milanovcu neće imati razloga za brigu. Miroljub Jakovljević je svoju kuću okitio sa preko 20.000 lampica i napravio čaroliju iz bajke.

- Oko mesec dana rada mi je trebalo da okitim kuću i dvorište, ukupno 24.000 svetiljki ima u cevima, a ovu ideju imam još od detinjstva, i izgleda da sam uspeo da je ostvarim. Ova čarolija je ostvarenje mog dečačkog sna. Nije lako, ali kad upalite sve te lampice i u toj pozitivnoj atmosferi dočekate godinu koja dolazi osećaj je fenomenalan - rekao je za RINU Miroljub.

Osim što je ostvario svoj dečački san ovaj Milanovčanin želeo je da svojim unucima praznike učini još uzbudljivijim i u tome je uspeo. Oni su ponosni su na svog dedu, ali i na deokoraciju po kojoj je njihova kuća zaista posebna u ulici.

- Ovo sam sve uradio za svoju unuku Nađu i svog unuka Veljka, ali i za svu ostalu decu, da se deca vesele za novogodišnje i Božićne praznike - rekao je.

Čak ni visoki računi za struju koji će stići, nisu ništa u poređenju sa dečijom srećom i osmesima na njihovim licima.

- Kad čovek nešto voli i uživa u nečemu, to ni ne gleda, jednostavno nije mu ni bitno, koliki god račun bude stigao, platićemo, naravno. Ne žalimo para za stvari koje nam pričinjavaju sreću. Nama i našoj deci - kazao je Jakovljević.

Ovaj bajkoviti prizor oduševio je mnoge, pa tako ovu čarobnu kuću ovih prazničnih dana posetili su i mnogi turisti sa željom da je vide ili da se slikaju ispred nje.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: RINA

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike