Novogodišnja pančevačka čarolija: Grad obradovao paketićima najmlađe, manifestacija postaje tradicionalna (FOTO)

29.12.2021

18:00

0

Autor: 24sedam

Na platou ispred Gradske kuće Pančeva deci sa teritorije grada i svih naseljenih mesta uzrasta do 10 godina podeljeni su novogodišnji paketići

Novogodišnja pančevačka čarolija: Grad obradovao paketićima najmlađe, manifestacija postaje tradicionalna (FOTO)
Promo/ Grad Pančevo

Grad Pančevo pokazao se kao dobar domaćin za više od 8000 mališana i njihovih roditelja.   

Gradski trg bio je ispunjen nasmejanim mališanima i njihovim roditeljima. Na platou ispred Gradske kuće Pančeva deci sa teritorije grada i svih naseljenih mesta uzrasta do 10 godina podeljeni su novogodišnji paketići.

 - Želeli smo da obradujemo naše najmlađe sugrađane povodom novogodišnjih i božićnih praznika. Odlučili smo da, umesto da pravimo koncerte i slične vrste događaja, ove godine sredstva usmerimo ka našim najmlađim, da ih obradujemo poklonima, i priredimo druženje , istakao je gradonačelnik Aleksandar Stevanović i najavio da će ova manifestacija postati tradicionalna.

Promo/ Grad Pančevo
 

 

Pored gradonačelnika u akciji su učestvovali svi funkcioneri grada Pančeva ali i mnogobrojni volonteri koji su se odazvali da ulepšaju deci novogodišnje praznike. 

Sanela Ćirković koja je došla sa ćerkicom od 7 godina ističe da manifestacije ovakve vrste stvaraju deci divne uspomene.


- Bravo za grad Pančevo, Divna atmosfera, puno osmeha, i radosti, Čula sam da manifestacija postaje tradicionalna. Dolazimo sigurno i iduće godine, istakla je ona.

Sanja Đorđević koja je, umesto roditelja, dovela na trg dva sestrića, od 4 i 2 godine ističe da su mališani oduševljeni ne samo paketićima, već i činjenicom što su mogli da popričaju sa Deda Mrazom, da se fotkaju sa animatorima. 

- Nisu se samo deca dobro provela već smo i mi stariji uživali u divnoj atmosferi, pohvale gradu Pančevu, pojasnila je ona.         

Novogodišnja pančevačka čarolija, protekla je u lepom i nezaboravnom druženju, podeli paketića i bogatom zabavnom programu, sa mnogobrojnim animatorima, dečjim horovima među kojima su bili fanstastični Vokal Kids i Moj super raspust. Deci su deljeni i dodatni slatkiši i baloni, a za roditelje bila je spremna kafa i čaj.

Zbog velikog interesovanja i nakon zaključivanja prijavljivanja za paketie, iz grada poručuju da ni jedno dete uzrasta do 10 godina neće ostati bez paketića već stići na kućnu adresu.

Bonus video
24sedam TV

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi