Beker zna Novakov cilj: Neće se smiriti dok to ne ostvari!

20.07.2023

21:57

0

Bišvi Đokovićev trener ističe da je zbog Đokovića tenis dobio milione novih navijača

Beker zna Novakov cilj: Neće se smiriti dok to ne ostvari!
Novak Đoković - Copyright Profimedia

Boris Beker, bivši trener Novaka Đokovića otkrio je šta i dalje motivše najboljeg igrača svih vremena, napominjući da poraz u finalu Vimbldona neće previše uticati na srpskog igrača.

- Jednostavno njegova glad za trofejima, i da stigne do 24. grend slema. Cilj mu je da se izjednači sa Margaret Kort. Dosta dugo ga poznajem i znam da želi da obori što više rekorda, i da uđe u istoriju ovog sporta, mada je to već uradio u dosta segmenata. Njemu nije da bude najbolji samo u muškoj konkurenciji, već da bude u svim kategorijama - otkrio je Beker.

Legendarni teniser osvrnuo se i na finale Vimbldona, istakavši da su obojica pokazali fantastičan tenis.

- Novak i Alkaraz su na najbolji način promovisali tenis. Uživanje je bilo gledati njih dvojicu na Centralnom terenu. To je bila najbolja reklama za naš sport, i siguran sam da je tenis dobio milione novih navijača. što i jeste cilj. Nadam se da će njih dvojica odigrati još dosta mečeva, a prvi sledeći koji očekujemo je u Njujorku - zaključio je Beker.

Inače, US open poslednji grend slem u sezoni igra se od 28. avgusta do 10. septembra, i nema dileme da svi očekuju nove finale dvojice trenutno najboljih tenisera na svetu. 

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: M. N.

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike