Kakav je car Medvedev! Bio sam iskren o Novaku, živimo u vremenu kad ne možete da kažete sve što mislite!

26.01.2022

16:05

0

Rus i na konferenciji za štampu stao na stranu srpskog tenisera

Kakav je car Medvedev! Bio sam iskren o Novaku, živimo u vremenu kad ne možete da kažete sve što mislite!
medvedev - Copyright Printscreen/Twitter/livetennis

Ruski teniser Danil Medvedev još jednom je pokazao svoju veličinu, kada je i na konferenciji za štampu stao na stranu Novaka Đokovića.

Podsetimo, on je od strane publike dobio zvižduke kada je spomenuo ime srpskog tenisera posle plasmana u polufinale Australijan opena.

Zviždali su, da, ali ja kao osoba pokušavam da budem iskren. Ne mogu uvek da kažem sve što želim, jer živimo u vremenu kada ne možete da kažete sve što mislite. To je bila njihova reakcija. Ja sam samo želeo da budem iskren i da im kažem kako sam se osećao tokom meča. Publika je bila generalno korektna, možda nije samo na samom početku meča, i za mene i za njega - poručio je Medvedev.

Ruski teniser je bio iskren kada je rekao da mu je u teškim trenucima kroz glavu prolazilo kako bi Đoković reagovao tada.

- To mi se isplatilo jer sam i dalje mlad. Moram da uzimam ono što mogu od najboljih. I Rafa i Rodžer su to uradili mnogo puta, ali sam protiv Novaka igrao mnogo više. Kada sam ja dolazio na najviši nivo Rafa i Rodžer su već bili često povređeni, pa sam protiv Novaka više igrao i trenirao sa njim. Video sam kako je Đoković igrao protiv Cicipasa i Muzetija na Rolan Garosu prošle godine, na primer. Kada sam u trećem setu imao nula samopouzdanja pitao sam se šta bi najbolji igrači na svetu uradili? Ja sam među njima, ali sam i dalje veoma mlad i baš daleko po pitanju Grend slem titula. Tokom svih mečeva kada bih malo padao, govorio sam sebi:

- Samo budi kao Novak. Pokaži mu da si bolji'. To ne može da funkcioniše svaki put, on je sada imao meč loptu i ja sam tada pogodio dobar prvi servis, ali se to neće uvek dešavati - zaključio je drugi teniser sveta.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike