Jokiću se poklonio i trener Denvera! Imati igrača kao što je Nikola - to je luksuz!

26.01.2022

15:48

0

Autor: 24sedam

Majk Meloun još jednom biranim rečima govorio o srpskom asu

Jokiću se poklonio i trener Denvera! Imati igrača kao što je Nikola - to je luksuz!
Tan2022-1-4_35744217_1 - Copyright Tanjug/AP

Najbolji košarkaš sveta Nikola Jokić grabi ka odbrani MVP priznanja u NBA ligi. Srpski as poslednjih nedjelja uspostavio je dominaciju kojom je prošle sezone zadivio čitavu planetu, što ga je prošle noći dovelo do još jednog postavljenog rekorda.

Naime, Jokiću je u trijumfu protiv Detroita (110:105) za dlaku izmakao novi tripl-dabl (28 p, 21 sk, 9 as), ali je ostvareni učinak bio dovoljan da postane prvi igrač u istoriji najjače lige na svetu koji je u prvih 500 utakmica upisao pet hiljada skokova i tri hiljade asistencija.

Sjajna izdanja derana iz Sombora nisu mogla da prođu bez komplimenata trenera Denvera Majka Melouna. Harizmatični strateg je i ranije u superlativima govorio o izdanjima prve zvezde u svom timu, ali čini se da je u noći između utorka i srede pogodio u centar.

- Kada stvari postanu tesne, znaš da možeš da odeš do svog najboljeg igrača i da će on postići koš, iznuditi faul ili asistencijom ostaviti potpuno otvorenu trojku. Imati igrača kao što je Nikola, to je luksuz – istakao je Meloun.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike