Putešestvije Zvezde! Preko Ciriha u Atinu, pa na megdan Olimpijakosu!

26.01.2022

15:24

0

Crveno-bele očekuje u četvrtak teško gostovanje protiv ekipe koja nema poraz u svojoj dvorani u Evroligi

Putešestvije Zvezde! Preko Ciriha u Atinu, pa na megdan Olimpijakosu!
20211111npRadonjic03 - Copyright MN Press

Košarkaši Crvene zvezde preko Ciriha su otputovali u Atinu gde ih u četvrtak (20.00) očekuje meč sa Olimpijakosom u okviru 23. kola Evrolige.

Trener crveno-belih Dejan Radonjić ističe da ih prvo očekuje celodnevno putovanje za prestonicu Grčke zbog teških vremenskih uslova, napominjući da još nisu ušli u ritam posle velike pauze nakon što je dosta igrača imala koronu.

- Raspored je takav kakav jeste. Posle dva meča koja smo imali, boravka u Francuskoj i Sloveniji, već danas putujemo u Atini. Nismo igrali dobro protiv Asvela i napravili smo mnogo grešaka, atipičnih za nas koje krasi igra sa velikom energijom. U ovom trenutku mi nemamo tu energiju, što je potpuno objektivno i nismo na tom nivou na kojem smo bili i na kojem želimo ponovo da budemo - poručio je Radonjić.

Trener crveno-belih priča u superlativu o sutrašnjem protivniku, tim koji ove sezone ima velike ambicije u Evroligi.

- O Olimpijakosu možemo da pričamo samo u superlativu. Odličan tim, igraju izvanredno, imaju dosta razloga da se nadaju pozitivnom rezultatu ove godine, da odu do završnice u Evroligi. Kao što sam rekao, mi smo primorani da razmišljamo samo o sebi, odnosno kako da prevaziđemo sve ovo na što bezbolniji način - zaključio je Radonjić.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike