Moćna Srbija razbila Crnogorce: Slede Italijani, svetski šampioni

02.08.2021

06:04 >> 08:41

0

Autor: Milan Nastić

Delfini dobili sa 13:6

Moćna Srbija razbila Crnogorce: Slede Italijani, svetski šampioni
Copyright Promo/OKS

Vaterpolisti Srbije su napokon pokazli zašto su Olimpijski šampioni. “Delfini” su razbili Crnogorce sa 13:6 (6:1, 2:1, 3:2, 2:2) i time zauzeli treće mesto u grupi B.

Izabranci Dejana Savića u četvrtfinalu igraće protiv Italijana, svetskih šampiona i nema dileme da nas očekuje velika borba za plasman među četiri najbolje ekipe na Olimpijadi.

Pročitajte još

Posle katastrofalnog poraza od Hravata, raduje igra naših momaka i ako budu ovako igrali protiv “azura”, nema čega da se plašimo.

Koliko su naši vaterpolisti bili dominatni, najbolje pokazuje da su Crnogorci prvi gol iz igre postigli tek sredinom treće četrvtine.

Nema dileme da su “delfini” odigrali najbolji meč na turniru i time nagovestili da “polako pale mašinu”kad je najpotrebnije, jer sada kreće borba za medalju.

Od samog starta naši momci su ušli maksimalno motivisano, Crnogorci nijednog trenutka nisu uspeli da ih ugroze, a prednost naših “delfina” je rasla iz minute u minut.

Najefikasniji u ekipi Srbije bio je Filip Filipović sa tri gola. Po dva gola postigli su Nikola Dedović i Duško Pijetlović.

U ekipi Crne Gore najefikasniji je bio Aleksandar Ivović sa tri gola, dva je postigao Dušan Matković, a jedan gol Aleksa Ukropina.

Četvrtfinalne utakmice igraju se u sredu 4. avgusta

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike