Bregar misli na budućnost: Stručni štab seniorki posetio treninge mlađih kategorija

10.06.2021

14:27

0

Autor: M. R.

Slovenac sa trenerom golmana Brankom Jovanović gledao kadetkinje i juniorke

Bregar misli na budućnost: Stručni štab seniorki posetio treninge mlađih kategorija
Copyright MN PRESS

Ženske kadetske i juniorske selekcije Srbije okupile su se na pripremama za dva velika takmičenja koja ih očekuju tokom ovoga leta. Juniorke već za mesec dana očekuje Evropsko prvenstvo B divizije u Italiji od 12. do 18. jula, dok je pred kadetkinjama Evropski šampionat B divizije u Gruziji od 6. do 15. avgusta 2021. godine. Te devojke koje predstavljaju budućnost srpskog rukometa imale su jednu specijalnu posetu.

Pročitajte još

Selektor Uroš Bregar i trener golmana, Branka Jovanović prisustvovali su treninzima kadetkinja i juniorki i tako im dali podstrek za još jači rad. Selektor juniorske reprezentacije, Dragan Markov i selektor kadetkinja Zoran Barbulović koji borave na pripremama u Kragujevcu su ovom prilikom istakli važnost već postojećeg zajedničkog rada dve selekcije zbog celokupne atmosfere, razmene mišljenja i međusobnih konsultacija.

Poseta stručnog štaba seniorske reprezentacije znak je iskazivanja podrške i saradnje između stručnih štabova u cilju unapređenja sistemskog rada i postizanja što boljih rezultata. Istovremeno predstavlja priliku da se upoznaju sa širom selekcijom rukometašica koje u budućosti pretenduju na mesto u seniorskoj reprezentaciji, smatraju Barbulović i Markov.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: rss.org.rs

TAGOVI:

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike