Jeleni Rozgi se mnogo mlađe dive na izgledu, a ona poručuje: Uopšte nemam dobre noge!

18.05.2024

00:20

1

Pevačicu umeju da povrede laži o njoj

Jeleni Rozgi se mnogo mlađe dive na izgledu, a ona poručuje: Uopšte nemam dobre noge!
Jelena Rozga - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Jelena Rozga u petoj deceniji uspešno uspeva da održi devojačku liniju, a duge noge i vitak stas oduvek su bili njen zaštitni znak. Nije tajna da je u mladosti trenirala balet, te je sigurno i to doprinelo njenom izgledu, ali pevačica tvrdi da ne smatra sebe vlasnicom najboljih nogu na muzičkoj sceni.

- Ja uopšte nemam dobre noge, ali baš me briga. Imam malo krive noge, ali to je slatko. Ja se pogledam u ogledalo, ja to zanemarim, i kažem "baš mi je super". Bude svakakvih komentara, joj vidi je, ima rupu između nogu, ali ja se stvarno ne obazirem na to zato što se ja super osećam u svojoj koži. Gde bi bila da se obazirem na sve to - započela je Jelena.

ATAImages/ A.A.
Jelena Rozga

Pevačica je karijeru započela još devedesetih, kada je po punoletstvu počela da peva u grupi "Magazin", ali za sav ovaj period nju nisu pratili veći skandali.

- Ume da se dogodi da me je strah da se probudim jer ne znam šta će me sve dočekati na portalima i šta ću pročitati o sebi. Čitam ja to sve i naravno da se sekiram, to je normalno. Međutim ja želim da se izdignem iznad tih provokacija i zanemarim to sve koliko god mogu.

ATAImages/ A.A.
Jelena Rozga

Rozga ne krije i da je lažni komentari povređuju, ali sva negativna osećanja uspe da nadomesti energijom koju dobija od fanova.

- Ja sam veliki emotivac i znam čak i da zaplačem zbog toga. Ipak, puno radim i imam puno fanova tako da mi je to bitnije od svega, kritike stavljam po strani - ispričala je u RTL-ovoj emisiji.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike