Muškarac živ zakopan! Proveo 4 dana u grobu, policajci ga slučajno pronašli (VIDEO)

18.05.2024

00:55

0

Policija koja je istraživala ubistvo slučajno je je čula njegove prigušene vapaje u pomoć koji su dopirali iz zemlje

Muškarac živ zakopan! Proveo 4 dana u grobu, policajci ga slučajno pronašli (VIDEO)
Muškarac je bio živ zakopan - Copyright Preentskrin/Facebook/Poliția Republicii Moldova

Muškarac (62) iz Moldavije bio je četiri dana živ zakopan, pre nego što ga spasili.

Policija koja je istraživala ubistvo slučajno je je čula njegove prigušene vapaje u pomoć koji su dopirali iz zemlje. 

Policija je istraživala slučaj ubistva žene (74) čije telo je rodbina pronašla u njenom domu u Ustiji, na severozapadu Moldavije. Forenzičari, koji su pozvani nakon što je žena pronađena mrtva u svojoj kući, utvrdili su da je preminula posle fizičkog napada u kojem je zadobila teške povrede.

Policajci su brzo identifikovali 18-godišnjeg rođaka pokojnice kao osumnjičenog za njeno ubistvo. Osumnjičeni je navodno pronađen pijan u svojoj kući te je prilikom policijskog ispitivanja dao ‘zbunjujuću‘ i ‘nedoslednu‘ izjavu.

Dok su policajci pretraživali njegov dom u potrazi za dokazima, čuli su uznemirujuće zvuke i povike u pomoć koji su dolazili ispod zemlje u blizini kuće. Počeli su da kopaju i pronašli ulaz u improviziranu grobnicu u koju je 18-godišnji monstrum zatvorio starca. Policijski snimak pokazuje kako izvlače muškarca. On je bio pri svesti i imao je ranu na vratu.

 

 

Nakon što su ga iskopali, muškarac je rekao policiji da su on i tinejdžer zajedno pili alkohol u subotu kada su se posvađali. Tinejdžer ga je tada navodno napao nožem pre nego što ga je zatvorio u improvizirani podrum, a ulaz zasuo zemljom, gde je proveo četiri dana.

Policajci veruju da je tinejdžer ubio staricu ili u nedjelju uveče ili u ranim jutarnjim satima ponedeljak. Određen mu je pritvor dok policija i tužilaštvo nastavljaju istragu protiv njega za ubistvo i pokušaj ubistva. Preti mu doživotna robija ako bude proglašen krivim. Spašeni muškarac nalazi se na bolničkom lečenju.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike