I dalje ne verujemo da su Delfini zbog ovoga ostali bez polufinala EP! Pogledajte trenutak odluke u Zagrebu, stvarno je tragedija! (VIDEO)

12.01.2024

17:41

0

Autor: G. F.

Momenat u kom Marku Raduloviću ispada lopta iz ruke je nešto što se dugo prepričavati

I dalje ne verujemo da su Delfini zbog ovoga ostali bez polufinala EP! Pogledajte trenutak odluke u Zagrebu, stvarno je tragedija! (VIDEO)
Trenutak odluke - Copyright printscreen/twitter/LEN Water Polo

Ovako se nešto stvarno ne pamti u svetu vaterpola. Način na koji su srpski vaterpolisti ostali bez polufinala Evropskog prvenstva u Zagrebu će se dugo prepričavati.

Dobri su bili Delfini u duelu sa Mađarima, a posle 32 minuta igre o pobedniku duela olimpijskog i svetskog šampiona odlučivali su peterci.

Viđen je samo jedan neiskorišćen, ali ne i promašen peterac! Zaista neverovatna stvar se desila našem Marku Raduloviću, momku koji je do ovog susreta bio najefikasniji igrač Srbije.

Sve je izgledalo uobičajeno, čekao je Marko znak sudije, čekao je golman Mađara znak sudije, a kada se začula pištaljka srpski as uopšte nije uspeo da šutira. Lopta mu je ispala gotovo istog trenutka kada je hteo da je podigne.

 

 

Pogledajte još jednom ovu potpuno neverovatnu situaciju na snimku koji je objavila i Evropska plivačka federacija na svojim društvenim mrežama.

Nestvarno...

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike