Vaterpolisti Srbije na Badnje veče u Sabornom hramu u Zagrebu! Narod im oduševljen poželeo uspeh na Evropskom prvenstvu! (FOTO)

06.01.2024

23:38

0

Organizovan je i prijem za naše rerpezentativce, kojima je uspeh poželela i ambasadorka Jelena Milić

Vaterpolisti Srbije na Badnje veče u Sabornom hramu u Zagrebu! Narod im oduševljen poželeo uspeh na Evropskom prvenstvu! (FOTO)
Vaterpolisti na liturgiji u Zagrebu - Copyright waterpoloserbia

Srpski vaterpolisti, stručni štab i predstavnici Vaterpolo saveza Srbije na Badnje veče prisustvovali su liturgiji u Sabornom hramu Srpske pravoslavne crkve u Zagrebu.

Kako su saopštili iz Saveza, u prepunom hramu administrator Eparhije Zagrebačko-Ljubljanske i episkop buenosairski i južno-centralnoamerički Kiril je poželeo vernicima srećan Badnji dan i Božić.

Pojava vaterpolista je pozdravljena od strane prisutnih predstavnika srpskog naroda koji su poželeli uspeh srpskoj reprezentaciji na Evropskom prvenstvu.

Po završetku Službe vaterpolo selekcija bila je gost na prijemu u prostorijama crkve kojoj su prisustvovali brojni predstavnici Srba u Hrvatskoj. Vaterpolistima je puno uspeha poželela i  ambasadorka Srbije u Hrvatskoj Jelena Milić.

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike