Partizan se pohvalio: Stiglo najveće pojačanje u novijoj istoriji kluba!

08.02.2023

20:50

0

Autor: A. Š.

Crno-beli rukometaši u nastavku sezone biće jači za iskusnog pivota koji je ponikao u klubu iz Humske

Partizan se pohvalio: Stiglo najveće pojačanje u novijoj istoriji kluba!
Vuk Lazović - Copyright MN Press

Rukometaši Partizana dobili su veliko pojačanje za nastavak sezone. Kako su se crno-beli pohvalili na društvenim mrežama, angažovali su najveće pojačanje u novijoj istoriji kluba u koji se vratio Vuk Lazović.

Iskusni pivot, sin barda jugoslovenskog i srpskog glumišta Danila Lazovića, tako se posle nekoliko godina u inostranstvu vratio u kuću iz koje je stigao i do dresa reprezentacije Crne Gore.

- Posle dužeg niza godina, naš klub je konačno dobio igrača svetskog kalibra. Vuk Lazović, pivot koji je ponikao u Partizanu, vratio se u Humsku kao najveće pojačanje u novijoj istoriji kluba – objavili su crno-beli i dodali:

- Reprezentativac Crne Gore biće bedem u odbrani crno-belih i velika pomoć dvojici odličnih pivotmena, koje već imamo. Defanziva je njegova specijalnost, a zbog kvaliteta koje poseduje ne iznenađuje što je na nedavno završenom Svetskom prvenstvu bio jedan od najboljih odbrambenih igrača.

Vuk Lazović (34) je rođeni Beograđanin, poslednjih nekoliko sezona proveo u Aziji, a internacionalno iskustv sticao je u Vardaru (Severna Makedonija), Slovanu (Slovenija), Libeku (Nemačka), Dunarei Kalaraši (Rumunija)…

- Sa budžetom koji naš klub ima u ovom trenutku bilo bi nemoguće dovesti igrača ovakvog kalibra. Veliku zahvalnost za dolazak Vuka Lazovića dugujemo prijatelju kluba, koji je omogućio ovaj transfer – istakao je Partizan.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike