Mijailović otkrio zloupotrebu RK Partizan na Skupštini JSD! Bivši rukometaš Zvezde samovoljno glasao za suprotnu stranu!

12.09.2022

18:58

0

Autor: 24sedam

Velika bura podigla se prilikom izbora predsednika crno-bele porodice

Mijailović otkrio zloupotrebu RK Partizan na Skupštini JSD! Bivši rukometaš Zvezde samovoljno glasao za suprotnu stranu!
partizan j (6) - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Donekle i očekivano, velika frka stvorila se prilikom izbora novog rukovodstva JSD Partizan. Izborna skupština koja je danas trebalo da bude održana na stadionu u Humskoj, posle niza skandala preseljena je u prostorije Teniskog kluba gde je uz prisustvo 13 delegata Ostoja Mijailović imenovan za novog predsednika crno-bele porodice.

Tom prilikom prvi čovek Košarkaškog kluba otkrio je niz nepravilnosti kojima je suprotna strana, na čelu sa dosadašnjim predsednikom JSD Miloradom Vučelićem i generalnim sekretarom FK Milošem Vazurom, pokušala da opstruira izborni proces, naglasivši da je čak došlo i do zloupotrebe Rukometnog kluba Partizan.

Printscreen/Instagram
 

- Željko Perkunić je čovek koji svojim novcem pomaže klub. Ja sam lično iz moje kompanija izdvajao za taj klub novac jer je Željko veliki partizanovac i pošten čovek i ja sam mu pomagao – kazao je Mijailović pre nego što je konkretno izdvojio nekadašnjeg rukometaša Partizana, ali i Crvene zvezde Aleksandra Blagojevića kao „trojanskog konja“ u timu koji je bio okupljen oko njega.

- Perkunićev direktor kluba, ili pravni zastupnik koji je upisan u APR, Aleksandar Blagojević bio je više puta sa nama na sastanku, a danas je protiv interesa svog predsednika i svoje Uprave došao da glasa za suprotnu stranu. Željko Perkunić to nije zaslužio i to RK Partizan, koji je danas u mislima sa nama ovde, to nije zaslužio. Da sada Dejan Kijanović, direktor kluba u kojem sam ja predsednik dođe da glasa mimo mog ovlašćenja, ja tog trenutka više nisam predsednik kluba ili on više nije direktor. Rukometni klub je zloupotrebljen od strane direktora, zato što nije dobio ovlašćenje svog predsednika da radi to što radi – kazao je Ostoja Mijailović tokom Izborne skupštine u prostorijama TK Partizan.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike