Partizanovi rukometaši obezbedili najvažnijeg sponzora, predsednik poručio: Porodični odnosi u JSD su za ponos

29.08.2021

14:35

0

I dalje isto ime na dresu

Partizanovi rukometaši obezbedili najvažnijeg sponzora, predsednik poručio: Porodični odnosi u JSD su za ponos
Copyright MN Press

Rukometni klub Partizan produžio je ugovor sa svojim najznačajnijim sponzorom. Crno-beli ć ei u sezoni 2021/22. nositi na grudima ime kompanije “Globos”, jedine privatne domaće osiguravajuće kuće.  

– Ovaj nastavak saradnje, predstavlja važan korak za rukometni klub Partizan koji u novu sezonu ulazi sa ambicijom da kao i uvek, do poslednjeg atoma snage brani čast i reputaciju crno-bele porodice – saopštio je klub. 

Partizan će naredne sezone igrati u regionalnoj SEHA ligi i EHF Evrokupu, kao i u domaćoj ARKUS ligi i nacionalnom kupu.  

Prema rečima predsednika RK Partizan, Željka Perkunića, nastavak partnerstva između Globos Osiguranja i Partizana je važan po nekoliko osnova. 

– Finansijska situacija u našem sportu je poznata i ne treba mnogo reči trošiti da bi ljudi shvatili koliko ulaganje u rukomet zapravo predstavlja društveno odgovorno poslovanje. Meni je sa druge strane izuzetno drago što smo nastavili partnerstvo baš sa kompanijom koja je u vlasništvu predsednika košarkaškog kluba Partizan, Ostoje Mijailovića. Na taj način još jednom pokazujemo nešto što je danas retkost i nešto čime svi navijači Partizana treba da se ponose, a to su pravi porodični odnosi između klubova unutar jugoslovenskog sportskog društva Partizan – rekao je Perkunić, koji ne propušta nijednu utakmicu košarkaškog kluba.  

On je istakao da postoje mnoge paralele između dve sekcije. 

– I naši košarkaši i mi smo prošli kroz veoma teške trenutke u svojoj istoriji, stoga i te kako umemo da cenimo podršku koja je uvek draža kada dolazi praktično unutar naše kuće. Ove sezone smo napravili dobar tim i bićemo u stanju da se na dostojan način suprotstavimo svim rivalima. Nikome ne priznajemo da je bolji dok to ne pokaže na terenu, a mi ćemo dati sve od sebe da navijače Partizana obradujemo i nekim trofejom. Kao iskrenog navijača Partizana raduje me da su se košarkaški klub i vaterpolo klub maksimalno pojačali tako da ove sezone uz fudbalski klub naša crno – bela porodica ima velike šanse za osvajanje novih trofeja. Naše snage, jačaju svakim novim danom… – istakao je Perkunić. 

– Kompanija Globos Osiguranje, vodeća je osiguravajuća kuća na srpskom tržištu po stepenu ažurnosti u rešavanju odštetnih zahteva u osiguranju od auto odgovornosti. Osnovana je 1994. godine, a svoj uspon na tržištu započinje nakon promene vlasničke strukture, u februaru 2020, kada većinski vlasnik postaje kompanije British Motors. Ponosni partner rukometnog kluba Partizan, Globos Osiguranje je postalo pred početak sezone 2020/21 – navedeno je iz kompanije. 

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike