Ljubavna priča Ivana i Jelene ulepšava praznike! To su naši šampioni! (FOTO, VIDEO)

07.01.2023

18:55

0

Mladi par za 24sedam priča o saradnji u sportu i "plivanju" kroz zajednički život

Ljubavna priča Ivana i Jelene ulepšava praznike! To su naši šampioni! (FOTO, VIDEO)
Jelena i Ivan - Copyright 24sedam/Danilo Krša

Znate li ko su Jelena Kontić i Ivan Martinović? Dvoje mladih ljudi iz Beograda, jedan od parova kakve srećete svaki dan. Mladi, nasmejani ljudi. A opet toliko drugačiji od svih ostalih.

Jelena i Ivan su ljubavni, ali i sportski par. I to u sinhronom, odnosno umetničkom plivanju! Prvi srpski mešoviti par.

E baš njih dvoje su sagovornici portala za 24sedam nakon dočeka Nove godine, a pred sam Božić. Da prazničnoj čaroliji dodaju i tu notu ljubavi koja je uvek poželjna.

Mladi, uspešni u sportu, uspešni i van sporta, nasmejani, raspoloženi, skladni... I na suvom deluju ukomponovano kao u vodi. Isti, a drugačiji.

Mama Ceca je mama svima nama

- Novu godinu smo dočekali u kućnoj atmosferi, gledajući filmove, kuvajući, uživajući. Da kažemo da je to bila neka dnevna žurka kako bismo što ranije otišli na spavanje. Ujutru smo otišli u Ulicu otvorenog srca, a nakon toga na ručak kod Jeleninih. Kod našeg trenera, a njene mame Cece - gotovo uglas kažu Jelena i Ivan, pa odlučujemo da i sve dalje izjave, bez obzira ko ih izgovori smestimo u kategoriju "rekli su zajedno".

Pojavio se pred Novu godinu jedan "veeeliki" problem za Jelenu. Nije imala kad da odradi ono u čemu uživa.

- Nisam okitila nijednu jelku. A volim. Stvarno, prošle godine smo išli i kod mojih i tetki, i baba, ali ove se nije stiglo. Okitila je samo jelku kod sestre u novom stanu.

Ume Ivan da pripomogne tako što on okiti Jelenu dok se ona bavi jelkama. Prilažu nam i fotografiju kao dokaz i ponovo osmesi gospodare situacijom.

- Ovo je godina uspeha, ali sledeća će biti još uspešnija - kažu.

Zanima nas ima li se kad živeti i onaj, nazovimo ga tako, normalan život.

- Samim tim što smo par, treniramo zajedno i trenira nas naša mama (smeh svih), njena mama, ali svi je zovemo mama Ceca, svima nam je mama, nije jednostavno. Nema baš vremena za taj normalni životni ritam. Oboje studiramo na državnim fakultetima i teško je uskladiti sve obaveze. Pogotovo sad u januaru koji ćemo provesti u ispitnim rokovima i pripremama za sva velika takmičenja koja nas čekaju ove godine.

Oboje su treća godina Jelena je na Filološkom - Turski jezik i književnost, a Ivan na Ekonomskom fakultetu, pojašnjavaju srpski sportisti.

Ne možemo a da ih malo ne vratimo u detinjstvo. Zanima nas njihovo prvo sećanje na Deda Mraza. Prednost, naravno, ima dama.

Kako je Deda Mraz ušao kroz prozor na 2. spratu

- Jao... Bilo je u stanu u kom smo sada. 1. januara ujutru su mi pokazali snimak kako Deda Mraz ulazi kroz prozor, jede keks i kolačiće i ostavlja poklone. Kada sam videla taj snimak nisam mogla da poverujem. Kasnije sam shvatila da je to bio moj tata i to tako što sam pronašla kostim koji je samo tada iskoristio i za to kupio. Bio je u ormaru zatrpan u nekim kutijama. I tek tad mi nije bilo jasno kako je ušao kroz prozor jer smo mi na drugom spratu. E posle sam shvatila da je snimak montiran. To mi je prvo sećanje - kaže Jelena, a Ivan se nadovezuje:

- Zvezdani gaj, vrtić Žubor išli smo zajedno na dodelu paketića, To mi je prvo sećanje, ne znam tačno šta sam dobio, verovatno neki slatkiš, ali sam to zapamtio kao prvi susret sa Deda Mrazom.

A kad smo već na toj temi, šta se to našlo u "pismu" koje su poslali. Koja je to želja mladog para. Dobijamo, zajedno sa čitaocima portala 24sedam, i sjajnu video čestitku od mladog nasmejanog para:

 

 

- Ova godina će biti puna putovanja i takmičenja, a mi želimo da nam Deda Mraz donese još toliko. Da vidimo svet i da se pokažemo svetu, pa da 2028. godine dođemo i do Olimpijskih igara.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike