Ivanović napokon "eksplodirao" u meču protiv Cedevita Olimpije: Hvala "delijama" što su uz mene

18.10.2021

05:03

0

Autor: M. N.

Košarkaš crveno-belih polako ulazi u ritam kakav se očekuje od njega

Ivanović napokon "eksplodirao" u meču protiv Cedevita Olimpije: Hvala "delijama" što su uz mene
ivanovic - Copyright MN Press

Važna pobeda Crvene zvezde u Admiral Bet ABA ligi nad Cedevita Olimpijom, ali mnogo važnije je to što je napokon dobru partiju odigrao Nikola Ivanović, koji od početka sezone pokušava da uđe u pravi ritam.

Izgleda da se to baš dogodilo u meču protiv Ljubljančana, a kako sam kaže, nada se svojim mnogo boljim izdanjima u nastavku sezone.

On je meč završio sa 12 poena, pet skokova i četiri asistencije.

- Tražim se od početak, pa je tako bilo i sinoć, ali očigledno da me šut još ne služi onako kako ja želim. Ali, sa druge strane, drago mi je što sam u nekim elementima pomogao ekipi. Nadam se da sam barem u tom segementu igre bio od koristi - kazao je Ivanović.

Crnogorski košarkaš priznao je da mu mnogo znači podrška navijača i da će ga njihovo poverenje dodatno motivisati u nastavku sezone. 

- Da budem iskren, nisam očekivao, ali generalno, lep je osećaj. Uvek dajem sve od sebe, gde god igram, ali hvala navijačima Zvezde što su mi dali podršku, mnogo će mi značiti za nastavak sezone.

Košarkaš Zvezde se osvrnuo i na sam meč protiv Cedevita Olimpije, napominjući da je najvažnije da su slavili u tom duelu.

- I pre ove utakmice smo znali koliko je bitno da pobedimo. Da imamo reakciju posle poraza od Igokee i da se vratimo na trijumfalni kolosek. Naporna nedelja je iza nas, i bitno je da smo je završili pobedom. Nismo dozvolili da nas iznenade, iako su imali u većem delu prvog poluvremena vođstvo, ali mi smo našom odbranom uspeli da se vratimo i na kraju ispade da smo čak i rutinski stigli do novih bodova.

Nikola Ivanović je svestan da je iza njih pakleni oktobar, ali da su i pre sezone znali šta ih očekuje u 10. mesecu.

- Zaista je specifičan mesec. Igrali smo svaki drugi dan, i za svaki meč moraš iznova da budeš motivisan, da imaš snagu, ali smo i pre sezone znali šta nas čeka, pogotovo u oktobru - zaključio je Ivanović.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike