Pobeda bez treninga: Između evroligaškog meča i derbija u AdmiralBet ABA ligi nije bilo vremena za okupljanje

17.10.2021

21:32

0

Crveno-beli počinju da se suočavaju sa gustim rasporedom dva zahtevna takmičenja

Pobeda bez treninga: Između evroligaškog meča i derbija u AdmiralBet ABA ligi nije bilo vremena za okupljanje
Copyright MN Press

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić smatra da rezultat utakmice protiv Cedevite Olimpije, koju su njegovi momci rešili trijumfalno  - 79:64, ne ilustruje na pravi način sa koliko je teškoća i uloženog truda ona dobijena.

Stragteg crveno-belih ističe da se njegova ekipa od povratka iz Moskve nijednom nije okupila kako bi trenirala, jer jednostavno za to nije bilo vremena budući da se utakmica sa CSKA završila u petak veče. Uprkos svim naporima, stalnim putovanjima i zgusnutom rasporedu, Radonjić je morao da bude zadovoljan trećim trijumfom ekipe u AdmiralBet ABA ligi

 - Rezultat ne pokazuje realno stanje stvari i koliko smo teško stigli do ove pobede. Imamo naporan ritam utakmica, nismo posle gostovanja CSKA u Moskvi da odradimo nijedan trening, a već smo morali da igramo ligašku utakmicu - ističe Radonjić i dodaje:

- To je i razlog što smo ušli oprezno u ovaj meč, što se moglo najbolje videti u prvoj četvrtini. Ipak, na kraju druge četvrtine smo se vratili i čak poveli. U drugom poluvremenu je takođe bilo oscilacija, ali smo stigli do važnog trijumfa.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: M. N.

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike